Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo & Charlotte Cracker vs. Charlotte Katakuri & Bartholomew Kuma

Hangi taraf alır?


  • Kullanılan toplam oy
    95
Kuma'nın Yeni Dünya versiyonunu ele alırsak her türlü Katakuri ve Kuma ittifakı alır. Luffy'nın Doflamingo ve Cracker'den sonra geliştiği açık ama bunlara rağmen Katakuri bunu daha çok zorladı hatta bu dövüş içinde bile kaç kat güçlendi.

Bi tarafta ışınlanır gibi hareket eden Kuma ve geleceği gören neredeyse logia Katakuri var. Şimdi Cracker ve Doflamingo'nun bu adamlara karşı nasıl saldırı veya savunma yapacağını düşünelim.

Cracker asker üretip salıyor, dayanıklı ve hızlı askerler. Doflamingo uyanış ile ile saldırıyor geniş alana etki ediyor diyelim. Kuma her şeyi patisi ile yönlendirebiliyor, taş kaya demeden delici saldırılar atabiliyor. Askerleri hem bu gücü ile arşa gönderebilir hem de Cracker'e geri fırlatıp kendi askerleriyle hasar aldırabilir Luffy'nin yaptığı gibi. Ayrıca Zoro'nun kesemediği bir bedrni var, haki kullanabildiğini varsayarsak Cracker'in ışınlanan bu adamı sabit yakalayabileceği ve hasar vereceği meçhul.

Doflamingo G4 boundman hızına bir raddeye kadar ayak uydurabilen bi karakter. Fakat G4 ile oyuncak gibi oynayabilen birisi var karşısında. Bu adam hızlı, Doflamingo'yu yendikten sonraki Luffy'e b.haki, k.haki'de üstün gelen biri ve üstüne h.hakisi de var. G4 halinde Dof ile olan karşılaşmadan daha uzun süre kalmış Luffy'e kan kusturan ama formunu koruduğu sürece hasar almayan bi arkadaş. Hele de en son hız aşırması almış G4 Luffy'i ne hale soktuğunu da gördük, nasıl çılgın atabildiğini de gördük. Bu karşılaşmayı Luffy ile olan gibi kişiselleştirmeyeceği için formunu koruyacaktır ve Kumr ile beraber yok edecektir bence.

Shichiler aşağı yukarı güç sırasına göre işleniyor aslında. Croco<Moria<Kuma<Hancock<Dof<Tosuncuk<Mihawk.
Mihawk hepsinden önce işlenmişti xD
 
Jozu bile dikkati dağılmasa baya baya tutuyordu Kuzan'ı.Kata+Cracker bir amirali orta zorlukta alır.Amiraller Yonko heralde. Amiral sağ kolu orta zorlukta alır diyen varsa pekala amiral alır tabi :D
 
Bu arada Law ve Luffy'nin sağlam Doflamingo'ya yaptığı gibi komboları Kuma ile Katakuri yaparsa toprak atarlar.
 
Jozu bile dikkati dağılmasa baya baya tutuyordu Kuzan'ı.Kata+Cracker bir amirali orta zorlukta alır.Amiraller Yonko heralde. Amiral sağ kolu orta zorlukta alır diyen varsa pekala amiral alır tabi :D
Tamam işte tutmak farklı kazanma ihtimalinin olması farklı.Jozu,Marco bu tür adamların amiral karşısındaki işlevi onu tutmak,oyalamaktır.Ondan öteye gidemezler.Yanına 1 komutan daha verdi mi ancak kazanma ihtimalleri olur.Amiraller bir yonko değil ama onlara çok yakın seviyede olan azmanlar.Forumda BM vs Kata+Smoothie+Cracker açsak çoğu kişi BM'ye atar muhtemelen.1 yonko 3 komutanı alabiliyorsa 1 amiralin 2 komutanı alma ihtimali gayette vardır bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık