Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 898: Kesinlikle Geri Döneceğiz!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız cidden çok vasat BM tayfası. Şöyle 7. Güçlü elemanı Sanjiden baskın gözüküyor.Hatta Bmnin kendisi inanılmaz ezik. Çizik almıyor bir kere kadın eğer çizik alsaydı zoro bile alırdı. Kesinlikle Gemma veya Luffy güçlü değil Bm korsanları ezik. Çünkü kafamda böyle kurdum eğer yanılırsam ilerde Oda sıvıyordur ben haksız çıkamam.
Fanı olduğum karakter tüm Bm tayfasını yer . Seride kendisine denk korsan tayfası yok gibi gözüküyor ama bunlar hep 2 sene sonraki aranın sonuçları. Mesela Croco şuan gözükse 1 milyar eder. Sağ kol olur. Mr 1 falan 800 m eder crackerla kapışırlar. Zaten cracker bana kalırsa galdinonun hallicesi.
Yorumların %60 ı böyle
Ciddi misin abartı sanatı mı? İki durumda da komik gerçi.
 
Bu bölümle aklıma davul adasında Luffy, namiyi taşırken Sanjinin söyledikleri geldi. Sanji'nin "Sakın savaşma, kullandığın her güç Namiyi de etkiliyor" benzeri bir söylemi vardı. Bu bölümde de Sanji bu yüzden hiç savaşma, güç gösterisi yapmaya çalışmamış olabilir. Dikkat ederseniz, Luffy'i taşımaya başladığından beri pasif halde.
Adam bütün herşeyi açıkladı bana görede böyle
 
smothiede tabikide boş çıkmayacak, tanıtım da kata ile yanyana duruyor katanın sol göz smothie nin sağ göz renkli görünüyor dikkat edin. Orda bir savaş çıkacak ama bence kılıçlar konuşur yada mızrak(sanji nin babasındaki ) öyle bişey olacak. ama bizimkilerden biri ile savaşsa daha iyi olacak gibi. z
 
Smothiede kesinlikle boş çıkmayacak. Millet cidden tuhaf kadın 1, 2 şov yapsın 360 derece dönecek forum eminim buna. Gücü olanın illa karizma kasması gerekiyor. Mesela Ben Beckman Kizaruya silah doğrulttuğu için en güçlü sağ kol şuan.
Not: o yorum ironi
Smoothie'ninki basiretsizlik, güçlüdür elbet. Lakin böyle hamsalak hareketler yapınca kimsenin gözünde saygı görmüyor kadın.
 
Beyazsakal'ın tayfasında da Marco, Jozu ve Vista haricinde geri kalanı çokta işe yarar elemanlar değildi. Neden Big Mom'ın tayfa böyle çıkınca kadın çöp oldu ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık