Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 898: Kesinlikle Geri Döneceğiz!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji demekki ayak üstünde daha hızlı ama çok engel olduğu için havadan gitmek zorunda.
Umduğum gibi olmuş herkes bir taraftan ateş ediyor.

Eğer E.odayı tanıyorsam sanji gemiye varmadan birşeyler olacak. Gemiye varıp bölümü bitirebilirdi ama yapmadı bunun nedeni olmalı.
 
Sanji'nin önceliği Luffy'i korumak, hem Luffy'i taşımanın verdiği rahatsızlık, hem Germa'nın çıplak vücudunu delmek için hazırlanan mermilerden sıyrılmaya çalışırken adamın normalde olduğu kadar hızlı olmasını beklemeyin. Tamam Sanji çok abuk subuk hareketler yaptı da bu onlardan biri değil. Ha armamentini adam gibi geliştirseydi bu durumlara düşmeseydi, o ayrı mesele ama yapacak bi' şey yok. Herif canını ortaya koyuyor Luffy'i korumak için, yazıktır.
 
Sanji arcı olup Sanji parlayacak diye beklerken, Sanji arcın prensesi oldu. Monster Trio 2 savaşçı 1 premses diye açıklanabilir artık. Teşekkürler oda.
 
Vay be kata nın 1 kare de tek attığı grup şov yapıyor :D Ciddi kata>---------tüm BM askerleri gibi bişi.Ve hala 2 numarada gemiden sadece emir veriyor :hhh:
 
Hı? Trolleme beni bebeğim :|
Ayrıca Oven nasıl bir mantra fakiridir ya, azıcık da mı geliştirmedin ezik herif? Dibinde Sanji durur farketmez, yanından Ichiji dalar farketmez, tam bir looser. Boşuna SClıktan uzak tutmamış bu eziği Kocana.
@twei
Sen de mi reis? :| Resmen Kocana conoları durumuna düştüm, önce amaneden sonra twei...
Öylesine diyok la.

SC olmasın diye zekadan kısmış Oda :D Bu kadar zayıf k.haki harareti yüzünden mi acaba :S Katakuri sakin kalmadan aktif edemezsin diyor bu Oven'ın sinirsiz bir saniyesi yok, adam aynadan çıkmasını brklerken çabuk çık artık diye sinirleniyor kendi kendine ahah
Fossa görünce:

Katakuri görünce:
Katakuri'ye de ışıklı mışıklı birşeyler yapıyordu da seviye farkı büyük olunca fısss etti.

Ellerinde ışınlanan bir amiral var, lokasyon değiştirme sorunu yaşamaz.Akainu zaten Yeni Dünya'da, sanırım yonkoları sevdikleri için indirmiyorlar.
Dip not: Bu noktada denge diyoruz herhalde, sanırım denizciler kendi dengesini yaratmak yerine 3-5 korsanın dengesine bakıyorlar
Akainu Yonkou çok sever, görünce donup kalır.

BM ne mi olacak? Pastayı yedikten sonra hükümet indirecektir diye düşünüyorum. CP0 ajanı sırf çay içmek için bu adaya gelmedi herhalde. Kata'nın indiğini de duyduğuna göre şimdiye amiralleri adaya davet etmiş olmalı.
Onları ararken başkaları dinlese ve herkes Tottoland'a hücum etse, yıkıp yaksalar bile şu durumdaki BM korsanlarına zarar. Hem sonrasında halk da ayaklanabilir, terk edebilir güvende değiliz artık diye vs.

Adam 2 senedir aralıksız Sanji gömüyor :hhh:
Sanji'nin Snack alması falan da imkansız zaten. Sonuçta adam eski de olsa tatlı komutanı ve 600 m ödülü var.
Haftaya Smoothie yatay / dikey slash atar o da gidip Snack'i biçer ve arc biter.
Smoothie o kadarını yapamaz.
 
Öyle bi yazmışsın ki sanırsın alevli muz Sanji orta mesafe koşu rekortmeni :artiz:
Oven'dan hızlıydı en azından.
______

Snack çok pasif kaldı. En son oven denden mushi'den snack'e haber veriyor sizin tarafa geliyor diye ama snack yok orda. Reiju snack'in adamlarını indiriyor.

Şuan daifuku, smoothie ve snack hala ayakta ve güçlüler. Gemiye ulaşsalar bile kaçışları kolay olmamalı.
 
Oven'dan hızlıydı en azından.
______

Snack çok pasif kaldı. En son oven denden mushi'den snack'e haber veriyor sizin tarafa geliyor diye ama snack yok orda. Reiju snack'in adamlarını indiriyor.

Şuan daifuku, smoothie ve snack hala ayakta ve güçlüler. Gemiye ulaşsalar bile kaçışları kolay olmamalı.
Oven hızlı bir karakter miymiş :D
 
Şov bekliyordum ama bu kadar da değil. Nerdeyse tek atmış oven'a.

Niji gerçekten teorilerdeki gibi yıldırım hızında galiba. One piece evreninde çok abartılacak bi hız da değil zaten artık. O kadar hızlıysa sanji'nin ona yavaş gelmesi normaldir.

Sanji bu bölüm yavaştı diye bu kadar da ezmeyin. Geppou'yla bir adım atabilmek için yeri on kere falan tekmelemesi gerek miyor mu? Geppou hızının koşu hızından düşük olması gayet normal. Büyük ihtimalle bu yüzden karada koşan oven sanjinin önüne geçebildi. Aralarındaki hız farkını daha önce görmüştük ikisi de maks hızda olsa böyle bişeyin olması imkansız olurdu.
CP ajanları Soru'yu Geppo ile beraber yapabiliyordu ama Sanji sadece yerde Soru yapabiliyor galiba :S Havada hiç yerde olduğu kadar hızlı hareket etmedi :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık