Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Beyazsakal ve Roger'ın Zirve Dönemi

Sizce ?


  • Kullanılan toplam oy
    110
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazsakal Roger ile nerede denk denildi? Adam o kapak sayfasını WB öldükten sonra çizdi, Roger'ın çağının bitişi WB'nin çağının başlangıcını başlattı, ikisi de kendi dönemlerinin kralıydı. Rogerdan önce krallık mı vardı da Roger'a kral dediler? İkisinin de kral olduğu denk oldukları anlamına mı geliyor? Hayır. Attığım sahnede Law ile Luffy'i yanyana çizip aynı ödülleri vermiş E. Oda, denkler mi bu adamlar, hayır. İkisinin de kral olduğu ikisinin de gücünün denk olduğu anlamına gelmez.
Beyazsakal, Roger ile denk dövüşmüyor mu? Yenilen adam için böyle bir şey denir mi? Roger'dan önce krallık yoktu, ama bu adam krallık için uğraşmış. Roger ölmeden önce adama krallığı teklif ediyor, adam geri çevirimiyor mu? Aynı amaç uğruna karşı karıya gelmemiş adamlardan birisinin unvanı var diye onu üste koyuyorsun.
 
Roger, Wb’den üstün denildiğinde arada uçurum var sanılıyor. Roger Kk olmuş, Wb olmamış/olamamış. Bunun hatrıma arada mini minnacık fark var denilenilir. Ayrıca bunlara “iki kral” denmesi eşitlikten değil, ikisinin zirve isimler olmadı bence. Oda demiş” Bu alemin kralı sizlersiniz”. Bu kadar basit bence.
 
Rayleigh de Kara Kral.

Roger 105 Ryuma 105 Wb 104 seri zirveleri iken; Rayleigh 102 Yonko 100 Deiku 99 Garp 98 Sengoku 95 bazı amiraller 95 geri kalanlar 90 altı diye bekliyorum.
 
Wb>>>>Roger.Bal denen olay var o kadar bal,yenilince tekrar deneme ve stratejik geri çekilme gibi olaylarla yenilmeyen adam net daha üstündür bence.
 
bence kklıkla roger üstün görünmemeli ben de roger>wb diyorum ama rogerın tarafında rayliegh gibi bir adam var bence kk olarak diğer tayfalara üstün gelmesindeki en büyük etkenlerden biri de rayliegh
 


Bu resimden anlıyoruz ki Oda efendi ikisini de ayrı tutmamış. Siz kardeşsiniz kavga etmeyin demiş. Nerden mi sallıyorum. Adamların bayrakları bile birbirlerine benziyor. İkisi de bıyıklı korsan bayrağı kullanıyor. Birbirlerini dengelemişler. Sanki kozmik bir şaka gibi. Bayraklara bakınca birisi dikeyken diğeri çapraz, birisinde bıyıklar yukarıyı gösterirken diğeri tam tersi aşağıyı işaret ediyor falan fistan işte.

:artiz:
 
Şöyle diyelim. İkisi de mahallenin bıçkın delikanlısı.

Ama biri daha ağır abi olarak hayatına devam ederken, diğeri yerim ulan herkesi diyerek pılını pırtını topluyor ve atladığı ilk trenle dünyaya açılıyor :D

Roger zaten delinin teki biliyoruz ki. Ve deliliği hafife alınacak cinsten değil. Eğer WB ile ölümüne dövüşmek zorunda olsalardı kazananın Roger olacağını düşünsem de bu bir şeyi değiştirmez çünkü ikisi de kral.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık