Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 892: Güçlü Bir Rakibi Kabullenmek

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La herifler Luffy'i ciddiye aldıkları için yapıyorlar zaten. Luffy aynadan çıktığında dövüşecek kadar gücü olacağını sanmıyorum, gözlem haki şovla kapışmaya girmeden sıyrılarak kaçacak bence. Yalnız ayna bayağı iyiymiş, paneli de güzel çizmiş mangaka. Buraya gelene kadar bayağı gömdük ama sonunda bir şekilde heyecan uyandırmayı başardı Oda.
Smoothie'den hala bir şey bekleyemiyorum, o kadar vasıfsız gözümde.
Ben aralarından kaçabilecek durumda olacağını da sanmıyorum. Düşe kalka yalpalayarak çıkacaktır.
 
O son aynanın etrafındaki düşmanı temizleyip kırmızı halı sersinler Luffy için. :a:
Ambulans da olur. :(
yada
Smoothie'nin kardeşleri de kendisi gibiymiş. O şişman olan "Kakao Adası'nda olsaydık keşke. Çay içer, çikolata yerdik" diyor. Ülke karışmış, ortalık kan gölüne dönmüş. Kadının derdine bak.
Smoothie ile ilgili şeyler şaşırtmıyor :D
 
Luffy'nin kazanamayacağını söylüyordum malum iddiaa zamanlarından beri ama bu denli ezilmesini beklemiyordum. Yani aradaki güç farkı beklediğimden daha fazla çıktı.

Benim düşüncem Luffy ve müttefiklerinin, Kaido karşısında ciddi bir hezimete uğramasıydı ama bu hezimet şu an resmen Katakuri tarafından yaşatıldı.

(Not: Demek istediğim, Kaido ile olan savaşın çok uzun süreceğini düşünüyorum. Bizim tarafından kaybedeceği ilk savaş sonrası, aradan bir süre geçtikten sonra başka bir mekanda ve belki de başka müttefikler ile ikinci bir Kaido savaşının gerçekleşeceğini ve Luffy'nin o zaman kazanacağını düşünüyordum)

Luffy ne yapar ne eder, Oda-Sensei'nin aklından ne geçiyor bilmiyorum ama işler Lucci'de olduğu gibi de değil... O savaşın sonunda iki tarafında tek atımlık kurşunu kalmıştı enerji ve güç olarak, Lucci o kurşunu kullanmıştı ama Luffy'i yıkmaya yetmemişti ve Lucci yıkılmıştı. Burada ise durumlar farklı, Luffy daha ne kadar ayakta kalmaya zorlayabilir kendisini ve Katakuri'ye bakınca görüyoruz ki daha kaç saat dövüşebilecek enerjiye sahiptir kim bilir. Ki Katakuri henüz yediği tek darbeyle duruyor ve "sırtı yere değmedi" bile.

Sanırım gerçekten gelecekte BM ile yeniden karşılaşacaklar ve o zaman düşecek bazı önemli isimler. Katakuri, Smoothie gibi.

Edit: Şimdi işin şu kısmı da var. Luffy, Kaido'yu indirmeyi başardıktan sonra rakibi artık diğer yonkou'lardır, amirallerdir vs. Kalkıp Katakuri ile mi dövüşecek? Bu da saçma olur elbette. Ama ya serinin ilerleyen kısımlarında BM'nin herhangi bir sebepten öldüğünü ve organizasyonun başında Katakuri'nin geçtiğini öğrenirsek? Yani BM organizasyonun yeni lideri, haliyle yeni İmparator Katakuri olur ise, işte o zaman Luffy vs Katakuri savaşı tekrar olur hem de süper olur.
 
Sanji üstünde bulunduğu gemide kimler var bilemiyor, bu ne biçim k.hakiye yatkınlık ey mangakaaaa...
 
Sanji üstünde bulunduğu gemide kimler var bilemiyor, bu ne biçim k.hakiye yatkınlık ey mangakaaaa...
Bu tamamen bizim tayfadakilere özel bir aptallık bro. Luffy mesela, çocukluğundan beri lastik, G4 formunu bulacak kadar da meyvesine ve hakiye hakim... Ama hala yüksekten düşerken öleceğim diye korkuyor :D
 
Diğer kardeşin oradaki işlevi Luffy Kata'yı yendikten sonra gönlünü kaptırıp Luffy'nin kaçmasına yardım etmek olabilir. Tabii yenebilirse :D Malum Luffy bu, her arc birini aşık ediyor kendine :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık