Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel anlamışsın tebrikler:(. Sen benim @twei ye ne yazdığımı okudun mu? Ona verilen cevabı muhteşem bir şekilde yorumluyorsun. Artık yorumlarını okuyamıyorum bile, sonunda Luffy zafere ulaşacağı anlaşılınca hiçbir şekilde eleştiremiyorsun, eleştirirsen LUFFY'nin zafere ulaştığı bir hikayeyi eleştirmiş olacaksın, ama LUFFY, LUFFY , LUFFFFYYYYYYYY!!!
Ben genele konuştum. Genel olarak da yazılanları okumadım zaten. Eleştiri dediğin de olan şey üzerinden yapılır. Olmayan şey üzerinden kendi senaryonu yaratıp da yapılmaz.
 
Bazen çoğul kullanımlar belli bir topluluktan birilerini kastediyor olabilir ki Akainu'nun zaten bir Amiral yollamış olması bunun böyle olduğunu gösteriyor. Şimdi Aokiji Amiral'ler diyor. Ama uygulamada Akainu bir tane yolluyor? Hem de Dressrosa'ya? Aokiji ve Akainu çelişiyor? Sen en az Amiraller gerekliydi diyorsun, Aokiji'den yola çıkarak. Ki yoruma açık. Ama uygulamada Akainu bir tane yolluyor.:D Hangisini baz alalım senin yorumunu mu?

Doflamingo zaten ne Ace ne WB gibi büyük bir yara almadı üstüne iyileştirdi kendini onu karıştırma. Ace'in aldığı yara WB'ninkinden de ağırdı. Ve de sonuçta Ace ile WB arasında da fark var. WB iradesiyle zaten birazcık daha hayatını uzattı. Ama Akainu'nun o ataklarından ne kadar süre sonra WB öldü belli değil. Üstünden fazla geçmedi.:D Teach ölmüş olman gerekirdi diyor.

Yani koskoca mantığa karşı çıkıyon Emre.:D Yahu adamın organlarını eritmiş kafasının yarısını almış? Bunlar değil yani ölüm sebebi. Teach'in yaptığı zaten ölü olan adama daha fazla yük bindirmekti. Sadece Akainu'nun yaralarını bile almış olsa WB o savaştan sağ çıkamazdı. Bu kadar ayan beyan ortada olan bir şeyi kabul edemiyonuz. İlerde kafasını yarısı gitmiş yaşayan bir adam görürsek sana katılırım.:D

Mangaka o sahneyi boşa çizdi evet.:D Çünkü 562 tane mermi yarasının bir tanesini bile çizmemiş.:D Çizdiği tek şey kafasının yarısının gitmiş olmasıydı.:D Sadece o bile WB'yi öldürebilecek bir yaraydı.

Sengoku da o kadar mermi yemiş olmasına ve kılıç yarası almış olmasına rağmen demiyor kafasının yarısı gitmiş olmasına rağmen diyor? :D


Law ve Luffy için yolluyorlar Fuji'yi.Üçüne birden üstelik tayfalarıyla beraber öyle birşey olamaz.Donanma bile o kadar hayalperest değildir.Kuzan bana göre amiraller derken koramiralleri de kastetti.Tıpkı Marco'nun durdurulması gibi işi garantiye almak için.Çünkü kendisi garanti değil iyi biliyor.Adam tamamen özgür alabileceğine kesinlikle emin olsa alırdı zaten.

Teach ölmüş olman gerekirdi diyor ama o kadar hasar için söylüyor onu.Akainu lafı etmiyor.Sengoku buna rağmen ölmedi demiyor hala güç kullanabiliyor başı bile dönmeden gibisinden konuşuyor.

Sana kaç kez gerçek hayatta kafatasının yarısını kaybetmiş ama inanılmaz şekilde yaşayan insanlar olduğunu söyledik.Örnekleri de vardı nette ama anlamıyorsun.Gerçekte durum böyleyken tamamen fantastik bir evrende böyle olamayacağını mı düşünüyorsun ?
 
Zamanında viola ile bir ilişkisi mi oldu ki?
Cilt 83 SBS
Kalp Korsanları'nın bazı üyeleri Hasır Şapkalar ile ittifak olma fikrine karşı çıkmış. Bunların isimleri: Ikkaku (Dişi Narval (Deniz Gergedanı)), Uni (Deniz Kestanesi) ve Kurione (Clione (Deniz Meleği))

Bu kişiler "Hasır Şapkalar değersiz kimseler! Herkesi ittifak kurulacak kimseler olarak düşünmemeliyiz." demişler.​
Soru: Dressrosa arkını seviyorum ve tekrar tekrar yeniden okuyorum fakat yeterince anlamadığım bir şey var. 788. bölümde Viola ve Doflamingo karşı karşıyayken neden birbirlerine "Doffy" ve "Violet" şeklinde hitap ediyorlar? O sırada akıllarından geçen ne?
Oda: Aslında bunun arkasında derin bir mana var ama korkarım ki sana söyleyemem. Gerçi bu konudan editörüme bahsettim. One Piece'in shonen bir manga olduğunu göz önüne alırsak bu yetişkin kitleye yönelik bir bilgi olduğundan bunu gizlemek istiyorum. Dressrosa gerçekten tutkulu bir ülke.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık