Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüksek ihtimalle Zoroda h.haki çıkar. Novalardan 1-2 kişide daha çıksa iyi olur hatta. Kidd, Oruç ve xDrake’e yakıştırırım h.hakiyi. Belki Hawkinsi de katabiliriz.
Ben Zoro'nun sözünden onda da olduğunu anlıyorum. Ayrıca esprili bir şekilde kendi ağırlığını bozmadan Luffy'i övmüş işte. Çoppa gibi Usopp gibi ağzı açık bakacak değil ya. Hawkins hariç diğerlerine cidden yakışır. Ama Kid hariç diğerlerinde çıkacağını sanmıyorum. Belki Oruç. Ama o da o havayı çok vermedi. Kral hakisi olup da başkasının emri altına giren bir tek Rayleigh ve Ace'i gördük sanırım. Onun için diğerleri zayıf ihtimal. Sanji'de çıkar mı sence?
 
Enies Lobby üzerinden tır geçmiş hala buradaki eşitliğin(!) devam ettiğini düşünenler var :) Hani Top Kek adasından sonra bu söyleniyor ya bi de.. Güler misin ağlar mısın ?

Neyse.. Zoro'da kral haki var gençler. Diğer novalara gelince Kid bunu hak eder. Belki Law'da da görüntü olsun diye çıkar ama zannetmiyorum. Onun dışında kimsede kral haki çıkmaz. Hawkins falan :hhh:
 
Daha luffy nin kral hakisi tam gelişmemişken ve yeni yeni kullanıyorken gerçekten zoroda çıkacağını düşünmek yürek ister. Zoroyu severim ama abartmaya gerek yok gerçekten:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık