Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 885 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır sadece iki mesaj da pek mantıklı değil,mesela ben iyi furbol oynayamam,karşı karşıya pozisyonda 10 şut atsam yarısı dışarı gider belki,ama aynı şeyi Gomis yapsa çıldırırım.Neden adamın işi bu.
Hepimiz kitap okurken, film izlerken, manga/anime takip ederken az veya çok kendimizi sevdiğimiz karakterle özdeşleştiririz, kendimizi onun yerine koyarız. Kendi hayatımızda yapamadığımız/asla yapamayacağımız şeyleri yapmalarını onlarda hayal ederiz. Örnek vereyim; bir kaç kişi sana sokakta omuz attı, bir kavga durumu oldu, sen dezevantajlı durumdasandır. Karşılık vermek istersin fakat durumdan dolayı karşılık veremezsin. Ya da okulda öğretmeninle herhangi bir konuda tartışma yaşadın. O tartışmada öğretmenine aklından geçen her şeyi söylemek istersin ama not korkusu, geleceği düşünme vs den dolayı cevap veremezsin vs.
İşte bunlar gibi kendimizle özdeşletirdiğimiz karakterlerin bizim gibi yapmalarını istemeyiz, onların bizim yapamadığımız kendini savunmayı, kendini ispat çabasını onlarda görmek isteriz. Bunu bilinçli olarak da yapabilirsin ama bazen biz farkında olmadan bilinçaltımız da buna sebep olur vs.
Yazdığım mesajda buna bir gönderme vardı. Yani kendi hayatınızda yapamadığınız şeyleri buralarda aramayın anlamında.
 
Son düzenleme:
Dediklerin aynı kapıya çıkıyor. Luffy'nin "Ben Bigmom'da dövüşecem siz de ölürseniz ölün aminium bana ne xD" demesiyle o adaya gelmesi arasında mallık düzeyi olarak hiçbir fark yok :) Çünkü o kadar tam teşekküllü ve güçlü birinin evine gidip tayfasına zarar gelmeyeceğini düşünmek zaten aptallıktır. Keza Luffy, Namı ile yakaladığında Jinbe yetişmeseydi Nami ölüydü.

Luffy Tüm Kek adasına Jinbe'nin orada olduğunu varsayarak ve planlayarak mı gitti ? Hayır. Dolayısıyla yine Jinbe olmasa değil sadece Namı, tüm tayfa dalga olayında mefta idi. Vesaire vesaire...

Yine bahane, yine bahane :)
Aptallığı işin ayrı boyutudur, ona göre tartışılır. Sen "Luffy Bigmom'dan kaçtı." dedin, ben de ne kadar mantıksız konuştuğunu anlattım. Olay bundan ibaret. Başka yerlere çekmenin manası yok. O durumdayken niye sözünü tutup Bigmom'a dalmadı diyorsan sözün bittiği yerdeyiz demektir. Luffy kaçmayacağım derken hiçbir zaman kamikaze yapıp pok yoluna tayfasını öldürteceğini söylemedi. Tek bir anlamı olan o sözü bu kadar kıvırmak da yani ne bileyim? Absürt duruyor kısaca.

Söz konusu Luffy oldu mu umutsuz vakasın. :D Bu yüzden lüzumlu lüzumsuz istisnasız her konuda muhalefet olmanı anlıyorum, hatta yakında adam olsa kolu bacağı uzamazdı diyecek duruma da geleceksin biliyorum ama bu konuda yapma bunu. :/ Dışarıdan harbiden kötü gösteriyor seni. Yazdıklarının biraz tutarlı yanı olsun be dostum. Ne ummaya geliyoruz ne buluyoruz forumda. :S

Not: Kaldı ki alt tarafı kurgu takip ediyorsun. Tayfanın kalanı gelse bir şey değişecek mi sandın? Yonkou bu. Savaşmak istiyorsan Kaido'da olduğu gibi tonla adam yığman lazım. Şu durumda senaryoda böyle bir şey olabilir mi? Olamaz. Dahası Jinbei olmasaydı ne yav? Onu oraya koyan mangaka zaten. O olmasa Luffyler yakalanmazdı. Yakalandılar mı? Gökten meteor düşer gene çıkarlardı. En kötü Luffy kolundan olacaktı o senaryoya göre ama Nami ölü olmayacaktı sandığın gibi. Yav o dünyanın tanrısı kafasına göre oturduğu yerden çiziyor işte. Biz de koca koca adamlar oturmuş şunları tartışıyoruz. Hacı abi hayal bunlar hayal. Bir kişinin totosundan çıkma hayal. :S Öyle şeyler yazıyorsun ki ben de memleket meselelerini konuşurkenki ciddiyeti takınmak zorunda kalıyorum zorla. :S Etme eyleme gözünü seveyim. Koca koca adamlarız yav neleri yazıyorsun/yazdırıyorsun bana şurada. :D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık