Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wholock

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama aklıma takıldı. Şimdi Dof telleri aracılığıyla insanı kontrol edebiliyor ya eğer o kişi meyve kullanıcısıysa o kişiye zorla meyvesinin gücünü kullandırabilir mi?
 
Sence ilerde kullanıcıya şeytana dönüşme yetenegi veren bi meyve çıkar mı.Böyle acayip lanetler yapmani sağlayan yada başka bir özellik.Japonlarda seytan figürü nasıl bilmiyorum.
 
Sugar daha önce şeytan meyvesi yemiş birini oyuncağa dönüştürdü mü yada dönüştürebilir mi? (kolezyumdaki yarışmacılardan falan. anımsayamadım da)
Eğer dönüştürebiliyorsa şeytan meyvesi devre dışı mı kalıyordur? Mesela Luffy'nin kolu bacağı uzayabilir mi?
Veyahut haki kullanabilir mi? ki bence kullanabilir ama yine de çelişki içindeyim, kyros falan sanki gözlem hakisi kullanıyordu oyuncakken.
 
MF Savaşında Beyazsakal'ın komutanları Luffy için ''Hepimizin görevi onu yeni çağa göndermek'' diyordu. Onları yonkou indirirken falan görebilir miyiz?
 
Sadece karanlık meyvesi olan Teach (depremsiz) vs. Lucci olsa kim kazanır ? Teach, Lucci'yi karanlıkla çekerek insan moduna çevirebilir, ama Teach saf gücü ile Lucci'nin tekkainı ve fiziksel dayanıklılığını aşabilir mi ?

Birde Marco'nun fiziksel gücü ne kadar iyidir ? Akainu'nun yumruğunu durdurabildiğine göre yüksek midir sence ?

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık