Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Cracker (Handikaplı)

Kazanan kim olur?

  • Zoro affetmez keser.

  • Cracker maalesef doğrar.

  • Berabere biter.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Cracker fazla hafife alınıyor bazı kişiler crakeri rahat rahat yener falan diyorda bu adamı kimse öyle rahat rahat yenemez Luffy g4le bile alamıyordu ki Nami yardım etmese bence kazanamazdı o savaşı.
Yani birisinin Crackeri RAHAT bir şekilde yendi dememiz için bu adamın g4 den 5-10 kat fazla güçlü olması lazım ki böyle bir güçte anca Kaidoda,BM'de falan olur yani bu seride 3-4 kişi hariç kimse öyle rahat rahat alamaz Crackeri.

Zoroya gelirsek Crackerin en güçlü zırhı Luffyi sadece 3 vuruşta ne hale soktu herhalde unutulmuş Katakuri bile g2 + g3 luffye böyle vuramadı yani Zoronun değil Crackeri yenmesi, Crackerin en güçlü zırhını yenmesi bile kesin değil ki onu yense bile bu adam sınırsız zırh üretiyor.Ne yazıkki Zoro hala bu ligin bir üyesi değil :(
 
Millet ne düşünür orasını bilmem de şu sıralamada gerçekten olanları bir düşün ondan sonra yaz bence sayın hocam. 11 yaşında birinin yazacağı tablolara itibar etme.
Hocam Zoro zaten güçlü ona bir şey dediğim yok. Hee aralarında dağlar kadar fark yoktur. Ama bana göre eşit değiller. Sana göre Zoro, Luffy ye eşit hatta ondan üstün de olabilir. Saygı duyarım. Bu konudaki fikrim böyle. :)

Mesajı da milleti değil aslında sen yanlış anlama diye yazdım. Millet kelimesi lafın gelişi orda.Yorumlarına değer verdiğim bir arkadaşımızsın. Yoksa millet istediğini düşünsün umurumda olmaz.:sapkali:

Mesaj yazıma gelecek olursak. Genelde yarı troll yarı laf vurma tarzında yazmayı seviyorum. :oleyo2:
 
Luffy = Shanks'tan üstün olma
Zoro = Mihawk'tan üstün olma
Mihawk vs Shanks = ??

Hadi gençler ateşlenin biraz :hhh:
 
Mihawk > şenks ise Zoro >Luffy olur.Zoro ile Sanji denk olduğu için Sanji>Luffy olur.Burdaki asıl mevzu Sanji,Zoro muhabbeti.Yeşil mi döver yoksa sarı mı ?
Mihawk su saatten sonra Zoro'ya bilerek yenilir. Tam gücü ile savasamaz. Zoro sürekli avantajlı olacak Mihawk'a karşı. Gidip Mihawk'ı yenip unvanı alırsa ben şahsen tatmin edici bulmam. O ne saltanat gibi hocasından öğrencisine.
 
Mihawk > şenks ise Zoro >Luffy olur.Zoro ile Sanji denk olduğu için Sanji>Luffy olur.Burdaki asıl mevzu Sanji,Zoro muhabbeti.Yeşil mi döver yoksa sarı mı ?
Temennilerimi yazmıyorum :) Mangada geçen şeyleri yazıyorum...

Luffy= (Shanks) Seni geçecem
Zoro= (Mihawk) Seni geçecem
Shanks vs Mihawk = (WB) Onla yaptığın düelloları dün gibi hatırlıyorum

Sonuç keyfinize göre değişir :oleyo2:
 
Doffynin kafesine durdurmak imkansız olamaz diyen bir Zoro var karşımızda,tabi o sertlikteki crakerlerle başa çıka bilecekmi bilmiyorum berabere verdim. Zoro ne kadar güçlendi hiç bilmiyoruz ve Hakili kılıç etkeni var nekadar değiştiriyor olayları keskin bir cisim hiç bilmiyorum,ondan o yener bu yenilir demek saçma olur benim için.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık