Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 884: Kim?

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte yapılan yorumlara bakın iki taraf var. Bir taraf bunlar elemente çeviriyor, şekil değiştiriyor her ne derseniz deyin bu sayede haki asıl vücuda ulaşmıyor bir kesimde hayır orada boşluk oluşturuyor sonra gözlem hakisi ile yumruk boşa gidiyor diyorlar. Tartışmanın çıktığı nokta bu zaten. Olay şu eğer boşluk oluşturuyorsa ve gözlem haki sonucu yumruk boşa gidiyorsa hiç sıkıntı yok zaten haki vücuda ulaşmadığından olay yok ama ilk durumda ise element nasıl hakiyi öze, vücuda ulaştırmıyor ve haki etkisiz kalıyor. Yani bu amiral savunması denilen ve Kata'nın da meyvesi sayesinde yaptığı şey tam olarak ne? Ayrıca Kata'nınki özel paramecia gözlem hakisi ile kullanıyor bunu logialar içinde gözlem hakisi gerekli mi yoksa gözlem hakisi olmasa da bu özelliği kullanabilirler mi olay bu.
Biraz geç kaldım affola yoldaydım.


Burda bariz bi şekilde bunu gözlem hakisiyle yaptığını söylüyor zaten.Ve şekil değiştiriyorum diyor.Bence orayı delik bıraktığı çok bariz.
Gözlem hakisiyle extra bi korunma sağlandığınını sanmıyorum.Geleceği görmekten bahsediyor.
Ayrıca elemente dönüştüğü olayının neden palavra oldugunu açıklamak istiyorum.Çünkü zaten vücüttan bağımsız elementlere de haki işliyor.En bariz örnek Kizaru'nun kılıcını Rayleingin durdurması.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık