Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?

  • Katakuri alır.

    Kullanılan: 285 80.5%
  • Doflamingo alır.

    Kullanılan: 52 14.7%
  • Kararsızım.

    Kullanılan: 17 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    354
Amiral alıyor adam, normal o. hehehe
Haklısın. Bence Fujitora'yı parazitle kontrol edip Sakazuki'nin üzerine bile salabilir. Sonra ağır yaralanan iki amirali de öldürür.

Bakıyım... Çok güzel oldu ;)

Hayır adamın meyvesi sert değil yapışken akışkan bir şey istese mochiyi çıkartır paraziten kurulur ki gözlem hakisini söylemedim bile adamlar artık uçmuş bunlara biraz yüz versek dof korsan kral olur falan diyecekler ki demişlikleri var.
Kata mochi değil armut meyvesi yemiş olmalı ki Dof'un parazitle kendisini kontrol ettiğini gördüğünde arrrrrmut gibi beklesin. Sonra da bammm! Kata ölür :byee:

Bakıyım... Bu da çok güzel oldu :)
 
@Millennium Wizard

Doffy savunmak ile Amiralin bir alakası yok.Ha karşılaşırma yap dersen Amiraller Dof ile oynar.Keza diğer sağ kollar ile de oynar.Marco bir istisna o da meyvesel kaynaklı.O yüzden de en güçlü sağ koldur.

Doflamingoyu Bmnin önüne koysan sence şansı var mı ? Bir değil 2 tanesine bile şans vermiyorum ben.Şu sıra bir yonkounun gücüne şahitlik ediyoruz.Bir Amirali gördüğümüz zaman da aynı tepkileri vereceğiz buna emin ol.

Doflamingo fanlığımın senden aşağı kalır yanı yok buna emin ol.Lakin mangada sürekli vurgulanan Amiral-Yonkou seviyesinde de değil Doflamingo.Amiral için ise eski üçlüyü baz alıyorum.Fuji hakkında ne söylersem elimde patlayacakmış gibi hissediyorum.
 
WBnin ilk üç adamından hangisini yenemez Dof? Bence hepsini yenebilir. Jozu Ace Teach hiçbiri Dofun rakibi olamaz. Dressrosaya bunlardan kimi koysan sirıtır. Bir Marco zorlar o da kum torbalığı yapar Dofa. :)
Marineford'da Jozu'yu kısa süreliğine durdurmaktan başka bir şey yapamadı. Luffy'ye bile ölümcül darbe vuramayan adam Jozu'yu gıdıklarsa dua etsin. :D Bitiriciliği yeterli değil Jozu için. Ace beyazsakalın torpillisiydi zaten,erken yaşta ağır bir mevkiye gelmenin bedelini canıyla ödedi gitti. - gerçi çocuğun hakkını yemeyelim, kapıştığını gördüğümüz adamlar şimdinin filo amirali ve yonkousu- Hadi onun yerine Karasakal'ı koyalım. Nedense onu da yazmışsın. Herhalde Beyazsakal korsanlarında olduğu Yami Yamisiz halini gözüne kestirdin. O dönemdeki Karasakal ile ilgili tek bildiğimiz şey hile hurda yapmadan Shanks'a yara açtığı. Fena referans değil ama Karasakal kapalı kutu. Bir yorum yapamayacağım. Dof'dan daha ağır bir isim. :ehe: Marco zaten sağ kol Kata ile aynı seviyenin adamı belki biraz daha güçlüdür. 4. komutan Vista var birde. Onu yenebilir gibi geliyor. Zaten gücü de o civarlardadır diye düşündüğümü belirtmiştim. Uzun lafın kısası kalan üyelerde Marco, Jozu, Vista sıralaması yaptığımda 3. adama denk geliyor işte.
 
Milletin kafası gerçekten iyi. Konuyu diriltip nasıl Dof derler, çarpılacağız kafasına girmişler. Hayır sanki Usapp var burada, o kadar absürt ve kesinler. Bu kadar kör olmaya gerek yok. Aşırı itici oluyorsunuz. Ha birde her şey oy meselesi değil, öyle olsa çoğu anket farklı olurdu. İsterse 1000 kişi bir tarafı 5 kişi diğer tarafı seçer, bu bir şey ifade etmez. Boş yapmayın. Ben ağır konuşmayım. Hayır Dof hayali karakter ama, bazı arkadaşların telle falan kötü anısı var galiba. Tel mi girdi bir yerlerine bilinmez. Basit bir manga yüzünden nerelere geliyoruz.:D
 
Dofta duruş olsun haraketleri olsun baya tehlikeli bir adamdı şimdi objektif gözle bakarsak Katakulli alır.Ama dövüşte çok unsurlar var mesale katanın kh ve meyve kullanışı dofa göre daha iyi dayanıkları bana göre aynı fazla fark yok.Dofta dövüşe katkı edecek güç h.haki bide meyve avantajı olablir.Dofun meyve daha keskin daha hasar verirci olablir bu konuda dof bir tık üsste bana göre yenemez ama yenilceğenide pek sanmıyorum
 
Katakuri vs 884:Kim? :)

Şu saatten sonra Luffy isterse duvardan duvara vurup dövsün yine bu Katanın Doftan güçlü olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.(Hatta Crackerin bile,neyse o farklı konu.)Çünkü bu Luffy Dressrosadaki Luffyden çok daha güçlü.Nasıl Alabastadaki Luffy Arlong Parktakinden güçlüyse,şimdiki durumda buna benzer.

Bunun dışında 2. bir argüman daha var.Neymiş meyve gücü yüzünden şöyle böyle oluyormuş.O zaman meyve diye bir şey olmasın,seriyi baştan yazıp adını da One Piece:Garpın Yolu koyalım :( Zira WBde meyvesiz Yonko olabilir mi gibi sorular ortaya çıkıyor.O yüzden meyvesi sayesinde yendi lafı eğer birisi diğerinin antisi değilse kapışanların (Enel vs Luffyde ki gibi) boş muhabbetten öte bir şey değil.
 
Ama yok artık ya. Yuh. Marco kum torbası mı ? Sen iyimisin ? Marco dediğin adam Senin genç elemandan 100x daha iyi biraz daha abart da wb ye denk de bari.
Dof çıkarı olmadan iş yapmayacak bir adam, MFye gitme nedeni de muhtemelen WBnin kelleyi alıp meyvesini ele geçirmekti ama BB hızlı davrandı. Croco gibi atıp tutmaz genç efendi, dediğini yapar. :)

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık