Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 884: Kim?

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun Monet'e yaptığı korkutma olayını Luffy'nin yapması gerekiyor. Ama Kata gibi adamı nasıl odaktan ayıracak merak ediyorum.

Kral Haki çok anlamsız bir güç olarak duruyordu şimdiye kadar belki gelecek bölümlerde rakibi ürkütmek için kullanır :bilmem:
Luffy böceği bile korkutamaz. Onda o ruh yokkk!

Kral hakinin altı illa ki dolacak. Logiaları bitiren bir haki türü olacak hatta. Ama bu vs. de korkutma anlamında bir etkisi olacağını zannetmiyorum.
 
@Erkan12 BB konusunda katılıyorum ama bu KH konusunda katılmadığım bir nokta var. Sonuçta KH'nin anlık versiyonu bile bir saniye de olsa geleceği gösteriyor. Amirallerin KH'si çok gelişmemiş olsa bile -elbette belli bir seviyededir- saldırı anında kullanıp elemente dönüştürüyorlardır. Ben Kata gibi bir karakterin bir daha karşımıza zor çıkacağını düşünüyorum. Belki Shanks olabilir. Vücudu falan normal insan. Yonkou ise bir şeyde aşmış olması lazım.
Hayır normal kullanım geleceği görmek olarak nitelendirilmiyor. Katakuri'nin gelişmiş versiyonu geleceği görmek olarak nitelendiriliyor. Gözlem türü Haki sezgisel sıyrılma olarak düşün, vücudunun yerini değiştirerek o ana mahsus kurtuluyorsun. Katakuri bu saldırıdan zıplayarak sıyrılması gerekirdi. Ama geleceği görecek kadar, yani sezgisel sıyrılmanın bir adım ötesini görebildiği için tam isabet edecek noktaları tespit edip ona göre elemente dönüşüyor ve şekil değiştiriyor. Şöyle söyleyebiliriz, vücudunu bu şekilde elemente dönüştürmek için ek süre gerekli bunu da geleceği görerek elde ediyor. Yani Katakuri'nin söylediğine göre normal gözlem türü Haki ile bu tarz bir şekil değiştirmek için yeterli bir süre yok.
 
E.Oda olmaya gerek yok, basit mantık kurmak yetiyor. Uçan bir kılıç kesmesine Haki ekleniyorda, Logia saldırılarına neden eklenmiyor diye kaç defa söyledik.
Eyvallah hacım ama seni kasdetmemiştim. Senin mesajının altına gelmiş benim mesajım bu yüzden de sana yazmışım gibi anlaşılmış. Kusura bakma.

İlk yorumlardan itibaren çokça mesaj gördüm de o yüzden garibime gitmişti yazayım dedim.
 
Hala Luffy yenilir diyenler var. Yenilmesi demek idamı demek bu dövüş berabere biter yenerse de Luffy şaşırmamak gerek,önündeki büyük engeli aşması gerek her zaman yaptığı gibi şuan ki en büyük en gel kata :)
 
Haftaya muhteşem bir bölüm gelecek diye hissediyorum nedense.

@amaneden

Bu arada şu çeviri mevzusu nihayete erdi mi ? B.hakisi mi aşmış yoksa b.hakiyi mi aşmış meyvesi ile.
Onu çoktan paylaştık. :(
Yp paylaşmış. Viz.


Edit: sandman MS bariz yanlış, Jaiminis ise saha isabetli dedi. Viz çıktı zaten.
B. Haki'nin dahi seviyeleri vardır diyor.
 
H.haki muhabbetleri mantıklı duruyor. Luffy zor durumda, h.haki denilince hülooğ denilen ama bir türlü sebebini göremediğimiz bir güç var ortada ve hala Luffy h.haki imzasını atmış değil bu arc'ta. Oda ısrarla sakladı. Belki de bu dövüşe saklıyordu belli olmaz. Bir şeyler göstersin artık yoksa işin tadı kaçmaya başlayacak iyice.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık