Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 883: Atıştırma Saati

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri o kolu bence kesmeliydi, sonra da beklemeliydi. Çıksa bile tek kollu işi zor olurdu. Küçümsemiyorum dediğin, tehdit olarak gördüğün adama böyle yapılmaz. Ben Luffy ölsün demiyorum ama makul şekilde kurtabilir. Kyros'un kellesini son anda kurtaran Luffy, Sanji'yi son anda kuran Law gibi. Başkalarının karışmasını istemiyorsan da bu durumlara sokma olsun bitsin.

Neyse, KG'nin uçuracağını düşünüyorum ama Kata uçarken bir anda arka tarafını mochi yapabilir ki sert zemine çarpmadığı için etki azalabilir. Uyanışın bir faydası daha işte.

G4 süresi bu adama yetmez diye düşünüyorum. Ya haki patlaması yaşayıp süreyi uzatacak ya da hırpaladıktan sonra en son var gücüyle Organ çakacak. Ama yenmesi işten bile değil.

Peki Kata düşerse ne olur? Bu kısım çok önemli. O saatten sonra Mom'ın kalan tayfası da bence muhakkak düşer. Belki gene tek kalır, geçmişte ailesi bırakıp gitmişti şimdi de sebep Luffy olur. Ama bu sefer yeni baştan kuramaz. Birileri fişini çeker ama kim? Kim bilir belki de Sanji pastaya katacağı bir madde ile onu da aradan çıkarır. Biz yumruk ile indirmeye alıştık ama belki bu sefer farklı olur. Öte yandan salt burada da kalmaz. Sanji ve Jinbe savaşa girer. Neler yapıp neler yapamazlar öğreniriz. Tabii ki rakip Smoothie olur. Luffy aslında salt kendinin değil adanın kaderini de çiziyor. Gidişat inanılmaz değişecek.
 
Bölüm muhteşem yahu tekrar okudum tekrar haz aldım. :D Yanlız Luffy neyi çözdü. Ağızdan darbeleri aldığını diğer türlü içinden geçtiğini falan. Acaba bu Lola'nın babasını kafası bunun da kafa büyük vucut içeride küçük mü la acaba. Ağızdan darbe aldı öyle olabilir.
 
Katakuri'nin ağzının kapalı olmasından değişik olduğu belliydi ama Oda'nın bunu bize göstereceğini sanmıyordum açıkçası.
 
ağzı gördünüz hard katakuri, fanlığından düştünüz mü la hemen. :( Zaten beklenen bişeydi trollemesi de. Yanlız bunun ağzı bir yarmış yada yemek yerken çok açmaktan yarıldı da dikmek zorunda mı kaldılar.
 
@kadir †. öyle deme reise :(
Bu arada koskoca HH sahibi bir Yonkou'nun genlerinden HH alan bir evlat çıkmamış mı? Böyle saçmalık olmaz. Kata'da HH olması lazım. O kadar kişiyle birlikte olup çocuk yapmış kadın. Gitmiş en saçma yemek olayını almış da HH mi alamamış?
 
Bölümü okuyunca şöle bişey takıldı aklıma.Katakuri mochi yaptığı duvarı ve yerleri tek el hareketiyle kontrol edebiliyor.Uyanış acınca psişik bi güç falanmı geliyor adamlara,bu hareketler bildiğimiz Darth Vader hareketlerine benziyor.İleride açıklar belki mangaka...
 
Evet hazır olun çevirinin bir kısmını okumam bile burda fırtına estirmeme yetiyor.

Kata yemek ve güçlenmek seker onun güç kaynağı ve yediği yemekleri ... Umarım Luffy yemek muhabbetinden gömen arkadaslar şunu bir dikkate alirlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık