Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fujitora'yı çok küçümsüyorsunuz ama daha gerçek gücünü görmedik. Bizim gördüğümüz sadece elindeki kılıcın gücüydü :artiz:


Evet seviyorum bu karakteri. Bana çok babacan geldi. Ondan bir Hulusi Kentmen havası alıyorum. :gamyon:
 
Fujitora sevdiğiniz sevmediğiniz neredeyse tüm karakterleri cebinden çıkarır. Öylesine kaliteli bir kişiliği var.
 
G4'ün kaynağı Haki. Lastiği çıkarırsak da üst düzey hakisi var Luffy'nin. Law ne kadar da lastik demiyor çok Haki harcıyor diyor :(Sadece lastiğe bağlamak anlamsız. Bir de forumdaki en saçma tartışma argümanı meyvesini çıkarırsak. Bunu diyen biriyle mümkünse tartışmayın. Zamanınıza yazık :gamyon:
 
Fuji baya güclü burası kesin fakat kolsuzun teki adamda iş bitirme meziyeti yok idaa ediyo shichibukai kaldırcam yok onu yakalıcam yok böyle yapıcam sonuc 0 buna kolsuzluk derler.
 
Fujitora ve g3 mevzusunu görünce aklıma Luffy bir yonkouya G3 ile saldırır mı ve Zoro Amirale sıra bende çekti yonkouya yapamaz alın size Amiral yonkou farkı diyordu bir arkadaş.

Bu arc bayağı bi yanıldı arkadaş.Sıra wanoda.
 
Zaten bu farkı anlamadığınız veya kabul etmediğiniz için farkını gösterseydi diyorsunuz
Neredeyse aynı basıncı uygulamış tabi yaa yersen; Yerçekimi Kılıcı - Delici Kaplan böyle bir saldırı yaptığını hatırlamıyorum Zoro'ya veya Law'a
Orta paneldede baya etkinlenmiş gözüküyor saldırıdan Luffy :)

Ne demek Lastik adam ahahha bu adamın meziyetlerinden biri değil mi şeytan meyvesi yani gücünün bir parçası o zaman Zoro'danda kılıçlarını alalım uzaktan sinsice saldırı yapıyor :S
Eğer saldırıcı gücü olarak aynı iteklemeyi istiyorsan al G3 aynı iteklemeyi Luffy'de yapabiliyor
Luffy'nin lastik olmasından mütevellit etkilenmediği saldırıları çıkarıp da bak Luffy ne kadar etkilenmiş Zoro ne kadar etkilenmiş safsatası yapma lütfen. Daha attığın sahnenin aynı koşullarda olup olmadığının farkına varamamışsın :bilmem: Birinin etkilenmedigi bir şey üzerinden karakter mi karşılaştırılır ? Luffy Enel'den hiç etkilenmedi, öyleyse Enelden etkilenen bütün karakterlerden daha güçlü, dayanıklı zart zurttur demekle aynı saçma mantık seninkisi.
 
Hata bende ki seninle Luffy konusunda tartışılabileceğini düşündüm, objektif olabileceğini düşündüm. Tamamen benim hatam.

Fujitora sevdiğiniz sevmediğiniz neredeyse tüm karakterleri cebinden çıkarır. Öylesine kaliteli bir kişiliği var.
Ağzına koluna sağlık. Geçmişi açığa çıktığında bunu diyenler 1 numaralı Fuji fanları olacaktır. Gerçi bunlar zaten her hafta bi karakterin fanı olanlar da neyse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık