Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 715 Bölüm Yorumu / 716 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil bu dede kullandı 13 tane adam bayıldı [ 3 aşşağı 5 yukarı ]
Luffy kullansa ne olacak acaba eğer kullanmazsa zaten iyi bir VS olmaz.

Ki normalde Luffy'nin bu dede çok zorlanmaması gerek [ tamam 500 milyon Houshoku çıktı gerçi ama arc boss'u ortada ]
 
Barto bizi çok şaşırtacak gibi geliyor o sinsi gülümsemenin ardında neler var bu arc en merak ettiğim konulardan biri.
 
yok ben kendi kanaatimi söyledim.yani kesin olan tek sey busoshoku hakinin sertleşmesiyle alakası yok,çünkü koka olmadanda kullanılabildi.

buradaki anahtar,spikerin söyledikleri; martial artist dedi,efsanevi kenpo kullanıcısı dedi.sonrada teknige isim verdi, hasshouken yani fist of eigth impacts.

burada 8 darbe etkisinden bahsediyor.diger yanda ise biliyoruzki; bir özel dövüs stili daha var rokushiki.ondada 7. ve en üstün teknik; sadece luccinin yapabildigi rokougan,tabi bu funimatian ve viz mangaya göre rokuohgun, yani six king pistol diye cevriliyor.

tüm bu benzerlikleri göz önüne alırsak,buda bir dövüs stilinin en uc noktası,yani luccide busoshoku yoktu. ama dövüs stiliyle insanların cok ötesine gecmişti.bu adamların farkı ise, dövüs stilleriyle zaten efsaneler,üstüne birde hakileri var.yani chinjao ailesi harbiden saglammıs :flaugh:

öbür yandan jean angonun kılıca aynı efektle güclendirme yapmasına bakarsak,hakinin sertleşmesi yani busoshoku koka gibi özel bir teknigi olma olasılıgıda var.o yüzden şimdilik yarı yarıya diyelim,yada en makulu ikisini birden kabul edelim aynı anda.
Belki kullandıkları kenpo busoshoku haki temellidir. Haki kullanımına bağlı olarak teknikler geliştirmişlerdir. Yani dediği gibi 2si birden olabilir. Ya da sadece rokougan vaari bir şey de olabilir. Ama silahın sertleşmesinin özel bir teknik olduğunu sanmıyorum o busoshokunun standart özelliği. Kapladığın şey doğal olarak daha dayanıklı oluyo. Jean Angonunki de Kuja okları misali hakiyle kaplayınca verdiği hasar da artabiliyor.
 
O değilde bu kardeşlerin olayı ilginç sanırım büyük kardeş küçük kardeşi ile birleşti orada eldiven olayı felan değil yüzü felanda değişti sanırım :hmm:
 

Croco-Boy

O değil bu dede kullandı 13 tane adam bayıldı [ 3 aşşağı 5 yukarı ]
Luffy kullansa ne olacak acaba eğer kullanmazsa zaten iyi bir VS olmaz.

Ki normalde Luffy'nin bu dede çok zorlanmaması gerek [ tamam 500 milyon Houshoku çıktı gerçi ama arc boss'u ortada ]
Ahaha dayıya bah dayıya 20 adam bayılttı hemen havalara grdi. Lufy uykusunda götürür 200 taneyi horlarken. Just be king Ruffy !
 
Arkadaş bu Funk kardeşler baya ilginçti.Abi funk teke gitti ama küçük kardeşine eldivenleri giydirince sanırım küçük kardeşinin bedenine geçti.büyük kardeş savaşçı ama güçsüz,küçük kardeş ise dövüşmeyi bilmeyen yada sevmeyen ama aşırı güçlü.b hakili balta sırtında kırıldı.


luffy vs Jean ango
chinjao vs ideo
sai vs kelly funk
 

Shinigami

Ne kadar efsanevi olsa da HH'yi kullanması hoşuma gitmedi. 5-6 adam için kullanıldı. HH'nin karizmasına yakışmadı bence. Uzun zamandır, beni pek sarmayan tek bölümdü bu bölüm. Ama Barto, şu arcta en merak ettiğim kişi. Şu sinsi gülüşün olayını bir anlayaydık.
 

RıZor

Funk kardeşlerin değiş tokuşu denildiği gibi ilginç. O büyük beden abinin gerçek bedeni gibi... Yada küçük kardeşin gücünü kendisine aktarmayı bir sekilde başarmış.

tahminime göre güç siralamasında Don Chinjao, büyük funk kardeş, ideo, sai, jean ango olarak düşünüyorum. Bu kişilerin içinden Luffy'e en fazla zorluk çıkartacaklar ise Don Chinjao ve büyük funk gibi.

Gelecek sayıda da bütün sayfalarda arenamı olacak acaba, Zoro ne yaptı, çok merak ediyorum. Adam yolunu kaybetmekten, mangadaki rolunude kaybedicek diye endişeleniyorum.
 
HH kullanabilen karakter sayısını yazar mısınız lütfen yakışmadı nedir?
gözlemlerimden sürü psikolojisi gidiyor bu sitede bir kaç acc hariç tabi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık