Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 879: Koca Ana'nın Üç Tatlı Komutanı'ndan Biri, Katakuri

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkoudan kaçtı diye prestijinin bozulduğunu düşünmüyorum, nakamalarını da düşünmesi lazımdı. Ki düşündü ve aynayı kırdı. Pedro'nun fedakalığı ona ayrı bir motivasyon katacaktır zaten.

Gümbür gümbür gelecek evet. :D Hatta şeker komutanını yendiği bilgisi Reverie'ye bomba gibi düşecek. Gorosei D'nin kopardığı diğer fırtınayı, Dragon ve Teach meselesi ile beraber gündemleri yapacak. Akainu, Dragon'un oğlu diye iyice bilenecek. Vivi ve Rebecca alttan alta coşacak. Shirahoshi Luffy-sama diye mızırdayacak. Kureha iç geçirecek, Wapol var bir de:artiz:
Wapol'a kadar iyi gidiyordu :D
 
Yonkoudan kaçtı diye prestijinin bozulduğunu düşünmüyorum, nakamalarını da düşünmesi lazımdı. Ki düşündü ve aynayı kırdı. Pedro'nun fedakalığı ona ayrı bir motivasyon katacaktır zaten.

Gümbür gümbür gelecek evet. :D Hatta 2 tatlı komutanını yendiği bilgisi Reverie'ye bomba gibi düşecek. Gorosei D'nin kopardığı diğer fırtınayı, Dragon ve Teach meselesi ile beraber gündemleri yapacak. Akainu, Dragon'un oğlu diye iyice bilenecek. Vivi ve Rebecca alttan alta coşacak. Shirahoshi Luffy-sama diye mızırdayacak. Kureha iç geçirecek, Wapol var bir de:artiz:
nettin yiğenim butun arclari saydın :D
 
iyi güzelde germa orada. luffy aynalardan cıkmayı başarırsa ana uzakta, germa orduyu salınca ortalık karışacaktır. o kadar gemiyle germa kaçamaz savaşmak zorunda. burda ya germa yok olacak ya mom (bence) sanji ailesi için ağladı ve kurtarmak istedi.Burda luffy germa işbirliği bekliyorum bir şekilde.Bilimi küçümsemeyin illaki gizli özel silahları da vardır. Germa elini kolunu sallayıp ayna dünyasına girse şaşırmam ama yüksek ihtimal luffy kata yı alıp çıkacaktır. Nasıl alacak, Almamalı, çok yorgun falan gereksiz yorumlar.İchigo zaraki yi aldı.Götü boklu naruto hokage oldu..Gon pito'yu yamaştırdı. Bu seridende onlarca örnek verilerbilir.Bir saniyede artan büyük güçlere.Fakat asıl nokta bence luffy nin yalnızlığı.Tayfa burda değil ve arkadaşlarına zarar verme korkusu olmadan kullanabileceği bir tekniğe güvenmiş olabilir. Yada kendinden bişey fade ederken kimse onu görmeyecek bu avantajlarda var. Burda kazanırsa tek sebebi yalnız kalmış olması olacaktır.Bir açıdan da olay böyle.
germadan bu saatten sonra bisey olmaz adamlar kendini kurtarmaya bakıyor
 
Bitap ve çaresiz bir halde seni yenmeliyim vs. gibi gazlarla olmadık yerden güç çıkartıp son bir yumruk darbesiyle dövülen kişiler başka seriler oluyor. Gökten düşme kavramını yanlış anlamışsın sanırım. Yoksa Teach vaktinde Shanks'a çizik atan, Shanks'ın bu konuda WB'i uyardığı biri. Herhangi bir meyveye sahip değilken bile WB komutanlarının arasında yer alan ve tayfanın en eskilerden biri. Adam meyve yediği için gökten düşmüş bir güç mü gelmiş oluyor? Olmadık bir güç değil bu. Olayları karıştırıyorsun.
belki onu demek istememiştir şimdik çok yanlış anlama var Gokyuzu adasından gemiyle düşerken o sırada gemi batmayinca cok guclu olduklarını düşünmüş olabilir o güç ordan geliyordur :alkis::flaugh::flaugh::flaugh:

bizimkide lalelinin lalesi oldu :fool::fool::fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık