Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 874: Kral Baum

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidişle sanki hiçbiri istediğimiz yerlere gelemeyecekmiş gibi hissetmeye başlıyorum. Çünkü ittifak ve müttefikler çoğalıyor.

Neko ve İnu var. Law var. Marco gelecek. Şuan tayfada kimse Marco kadar güçlü değil. Normalde ikinci ve üçüncü adamları Zoro ve Sanji alırken şimdi bunlar daha çok ittifaklara kalabilir. Law, İnu, Neko ve Marco.

Karşılarında dövüşecekleri kişilerde basit kişiler değil. O yüzden ben Shichibukai Doflamingo indirilirken tüm tayfanın kademe atlayacağı ve zorlanacağı şekilde çizilmesini isterdim. Aynı Arabasta gibi olurdu gerçi o zaman. Hikaye farklı ilerlerken bizimkilerin güçleneceği bölümleri göremiyoruz.
Ben bir yandan bu durumu sevdim. Yonkouların bizimkiler için en azından şu an ulaşılmaz konumda olması daha gerçekçi olmuş.
 
Luffy'nin salaklığına mı yanarsın, Sanji'nin hala devam eden aptal aptal hareketlerine mi, ağacın triplerine mi, Namı ve Zeus arasında geçen saçma sapan muhabbete mi... Neye yanarsın neye ?

Leş kokuyor bölüm leşşş :at::mincika:
 
Zeus ve Nami olayı saçmaydı.Haftalardır gelen bölümler kötü.Böyle de devam ettirip Arc ı bitirirse vasat bir arc olacak gözümde.Katakuri yine işini sağlam şekilde yapıyor.
 
Mom'un Zeus'u, Nami'nin Yıldırımı. Nami'ye tav oluyor derken neyi kasdettiğim belli:p
Kalkıp Brook'un yıldırım çıkaracak hali yok. Burada bu şekilde Zeus'un gelmesi de gayet mantıklı. Sebebini de açıkladım.

Biri de çıkıp şu noktanın mantıklı olmasına karşı tek kelime söylemeden saydı sövdü bölüme. Benim argümanımı çürütün, sonra söversiniz yine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık