Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 711 Bölüm Yorumu / 712 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donquixote birleşik yazılır, ayrı değil. Tom'un kullandığı "DON" lafı, cümleye vurgu katmak için kullanılıyor. Özel bir anlamı yok.
Donquixote'nin Don Kişot'tan esinlenilmiş bir isim olduğunu göz önüne alırsak... Ayrı da düşünülebilir. Senelerce Gold Roger bildiğimiz bir şahıs var sonuçta mangada. :)

@Ferit

Saygılar ve sevgiler... :)

@Solid Snake

Law'ın tayfası ileride karşımıza yeniden çıkacak. Sahi nerede bekliyordu bu elemanlar, Law söylemişti ama... Hazır müttefiklik gibi bir durumda varken, Oda hangi birini tanıtacağını da şaşırabilir. Tabi bir de Oda'nın karakter fetişi var, doğru diyorsun. :) Vur vur ölmüyor imansızlar. :) Üstelik koca Ace öldü. Artık ikinci yarıda, hele de Dof gibi psikopat bir karakter varken, ölsün artık birileri diyorum. OP'yi bıdıkken takip etmeye başlayan nesil 20-30 yaşlarına vardı artık, yapsın o kadarını da derim ben. :)
 
Hazır bir şeyler tartışıyorken ben de birkaç sayı önce yazdığım ama hiç yorum gelmeyen bir düşüncemi ısıtıp tekrar sunayım :D.
Corrida Kolezyumu'nda Mera Mera no Mi için mücadele veren 500'ün üzerinde savaşçı var ve bize de 30'a yakını tanıtıldı. Bunların içinde çok orijinal karakterler var ve bildiğimiz gibi Oda yarattığı karakterleri harcamayı pek sevmiyor. Bu arc bizimkilerin yanında Trafalgar Law gibi fırsatçı bir karakter var. Hatırlayacak olursanız Sabaody Takımadaları'nda Jean Bart'ı tayfasına katmıştı, sizce Dressrosa'da Corrida Kolezyumu'nda dövüşen savaşçılardan birkaç tanesini Kupa Korsanları'na davet eder mi? Tabi şu anda derdi başından aşkın, ancak Dressrosa'da epey vakit geçireceğiz gibi, bu nedenle aklıma böyle bir ihtimal geldi. Biliyorum, hikayeyi etkileyecek bir konu değil ama sizce böyle bir şey yaşanabilir mi?
Law'ın aklı fikri Dof'tan paçayı kurtarabilmek olacaktır:hhh:
 
@Solid Snake

Hah teşekkür ediyorum, herhalde Kinemon'un da orada bir işleri vardı. Neyse buna da kendim bakayım artık değil mi? :)

@Mystic

Bu sefer suç Oda'da değil dostum :) Yayımcı kuruluş "biz sana çok yüklendik, sen bir hafta daha dinlen razıyız, yeter ki sana bir şey olmasın" demiş... :)
 
Ufak bir ayrıntı Law:
''Çok tuhaf kralları inmesine rağmen sakince davranabiliyorlar''
Ardından tarao:
''Endişelenmeyin çoktan planlarını duruma göre değitşirdim''

Yani Law yine sıyıracak işin içinden.
manga 705.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık