Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[FİNAL] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    290
  • Anket kapatılmış .
WB: Kendisi eskiden kralmis lakin bizim gordugumuz kadariyla HH kullanamayacak haldeydi. Meyvesini kisa kisa kullandigini dusunmek istiyorum cunku meyve de yormaz herhalde. KH de kullanamiyordu, kullansa kilic darbesi yemezdi. Marco, Jozu amirallerin elinden aldilar. Kendisi Akainu'nun arkasindan saldirmis ve yuzunden olmustur. Sonra meyvesine dua etsin Akainu asagi dustu.

Zoro: Zamaninda kendisi korsan avcimizdi. Dunyanin en guclu kilic ustasi olmak gibi bir hayali var. Yeni Dunya'da Hody ve Yetiler disinda kotu duruma dusmedi onlarda da Oda karizmasini cizdirmemek icin elinden geleni yapti. Kendisi Mangakadan torpilli. BH konusunda koka yaparken gordugumuz bir karakter. Yer yon zekasindan yoksun.

Luffy: Mangamizin kahramani. Surekli yakalanma ya da kaybetme hastaligi Yeni Dunya'da da devam ediyor. Akil yasi bes. Et ver KK olurken KK'ligi teslim eder. G4'u kullanissiz cok haki harcamasindan dolayi. Arkadas sevgisi ve dusmuslere yardim etme istegi takdire sayan.

Shanks: Serinin basinda kolunu vermesine ragmen su ana kadar gordugumuz hayvani Yonkoularin arasinda devrilmeden durabilmis ve bu yuzden hakinin ilahi olarak gorulen Gol D. Roger'in zamaninda micosu olmus karizma. Teach'in onu nasil yaraladigi merak konusu. Yonkou olmasina ragmen digerleri gibi bir hayal pesinde kostugu gorulmemistir.

Sanji: Mangakanin en nefret ettigi karakter. Kendisini baskalarini guclu gostermek icin piyon gibi kullanir Mangaka. Haki kullandigi soylenmesine ragmen BH kullandigini Judge ile olan dovuste net olarak gorebildik -Judge soylemisti-. Usopp gibi bir ezigin odulu kendisinden fazladir. Yonji'yi yendi sonunda Mangaka bizlere gucunu gosterecek derken, Germanin cop oldugu gercegiyle yuzlestik. Kendi yilinda bile yenilgiler tatmistir. Kadinlara duskundur ascimiz. Acin halinden anlar. Cocuklugunda cok zor zamanlar gecirmistir ama kendi ayaklarinin uzerinde durmayi basarmistir -Bane'in maskesine benzetirim cocukken tikildigi yerde taktigi maskeyi-.

Umuyorum Mangaka gereken PU'i verecek.

Ozetle oyumu Sanji'ye verdim.

Edit: Ayrica Sanji bos bir karakter degildir Robin gibi kulturludur. Hayatta tek bir amaca kafayi sabitleyip diger seylerden mahrum kalacak basitlikte degildir.
 
Son düzenleme:
Favori karakter anketinde çorap muhabbeti yapılması... Her ne kadar ben başlatmış olsam da :D
Bence de yeter bu kadar :D

Baskılara dayanamadılar geçiş hakkı verdiler.

@Mercury Bak bir tane daha geçmek isteyen biri çıktı, hem de Zoro tarafına. :D
Bakalım belki bir kere daha ayarlarım :D

Anketör beyin pcsine kedi tüyü kaçmış. Ondan açık olan oy değiştirme kapanmış. Oylamada değişirim duruma göre deyip az oy alacağını düşündüğü adama verdi belki adam.
@Mercury :artiz:
Efendim nadir aralıklarla da olsa büyük hata yapanlar için oy değiştirmeyi çok kısa süreliğine açma hizmetimiz bulunmaktadır. Lakin pc'ye 50 TL sıkışmış oy değiştirmeyi açamıyorum şu an :oleyo2:

Bu zamana kadar yerli yabancı yaklaşık 10 tane büyük favori anketi gördüm istisnasız hepsinde Luffy 1. Zoro 2. oldu. Kete olmayalım Kf ahalisi değişiklik yapalım :/
Ne gerek var değişikliğe yav. Zoro iyidir :D

Değil mi? Shanks birinci olsun.


Bende bütün anketlerin en başından beri kapalı olmasını isterdim ama maalesef olmadı. Zaten emin ol o anketlerdeki dönen oyunlar, lobiler bu ankettekinin yarısı kadar etkilemezdi. Belki dediğin gibi sıfırlanabilirdi ama o seferde önceden oy kullanan bazı kişiler tekrar kullanmayabilirdi. @Mercury 'nin işi de çok zor. Hem karakterleri seç, hem anket dengesini ayarla, hem karakter tanıtımı yap, hem resim bul. Birde bunun üstüne herkes farklı bir şey istedi. Yine bu kadar büyük bir işin altından kalktı, kendini tebrik ederim.:respect:

Bana kalsa dediğim gibi taa ilk baştan bu yana kapalı olmalıydı ama olmadı. Ne yapalım böyle olacak işte:bilmem:
Çok teşekkür ederim :D
 
Şu oy değiştirmeyi açın biraz da ortalık şenlensin. Burada gif savaşı dönüyor, lobi savaşı görelim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık