Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871: Yardır, Caesar!

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linlin'in saldırı konusunda yeterince etkin gösterilmediğini düşünüyorum. Kadının kıstas alacağımız Judge paketleyişi var bi, onda da adamın ne idük olduğu belli değil zamanında amiralden tut Usopp seviyesine çekilmiş bir insan. Luffy vs Mom'ın biraz daha uzun sürmesini isterdim. Uzun sürseydi Luffy, Kid gibi perişan olacağından mangaka bu halde göstermek istemedi büyük ihtimal. Bu konuda henüz tatmin olmayacak olanlar Linlin'in tam anlamıyla saldırma gücünü idrak edemediğinden. Ki haklılar, tam anlamıyla kıstas alacağımız bir veri yok ama ortada ne denli dehşet bir potansiyel olduğu cayır cayır yansıyor.

Elimizde Luffy içinde g4 formunda Cracker ve Dof verisi ve nasıl paketlendikleri var sadece, lakin şu göz ardı ediliyor. Bu adamların asıl olayı Luffy gibi fiziksel güçle doğrudan ilintili bir meyveden kaynaklı değil. Yani güçlerinin büyük kısmı fizikten bağımsız meyve olayı ile sağlanıyor. Bu yüzden misal Katakuri, g4 formunda Luffy'i çok daha zorlayacak bir isim olurdu üstelik bu 1. komutan seviyesi olduğundan dolayı değil. Luffy gibi doğrudan fiziksel güce sahip bu adam. Yani diğer isimlerdeki çeşitli nedenlerle zar zor ilerleyen kapışmalar, Katakuri'de direk g4 formu ile olur büyük ihtimal. Luffy süreyi uzatsa bile Lucci vs Luffy'e benzer bir dövüş görürdük. Bu neden g4'ün ancak yonkou sağ kolu/bir ihtimal amiral seviyesi olduğunu açıklardı. Ne yazık ki Katakuri vs Luffy göremeyeceğiz.

Şimdi böyle düşündüğünde Big Mom'ın ne denli dehşet olduğunu kestirebiliyorsun. Meyve gücü Luffy gibi doğrudan fiziksel olarak etki ediyor. Üstüne başka marifetleri de var. Ve kadının koka kullanmadan bile ne denli dayanıklı olduğu ortada. Luffy'nin varını yoğunu ortaya koyup attığı yumruğu kokalı düz bir yumruk ile durdurabiliyor kadın. Bunun çok daha fazlası olduğunu söylemeye gerek yok, peki Luffy'nin var mı? Bana göre yok, bazı arkadaşlara göre var. Bu kadar handikaplı bir şekilde ortaya çıkan g4 formunun, Luffy'den ne denli ömür aldığını düşününce şu an ki haliyle çok daha enerji harcatacak bir g5 formu mantıksız olur. Çünkü Luffy g4 ile bedenini zorluyor zaten. Bu çocuğun olsaydı cebinde sakladığı bir g5 veya über formlar, g4'ü böyle handikaplı çizilmemesi gerekirdi diye düşünüyorum. En fazla g4'ün kendi içinde Kong Gun, King Kong Gun gibi başka etkili bir tekniği vardır. Bununda çizilen doğrultusunda Mom'da işe yaramayacağı bariz belli benim için.
 
-Ceasar tayfanın umutlarını taşıyor sözü editör notu değilse; "artık tayfada gibi bir şey." :D (Luffy çağırmaz ama eğer katılmazsa onu bir daha görme ihtimalimiz çok düşük.)
Caesar Bege'de kalır, bu arc gördük ki zalım ama delikanlı adam temasındaydı
Luffy her yumruğunda kairoseki'ye değmiş gibi bitap düştü
Buradan bir şey çıkma ihtimali var da kadının kendisi de meyve kullanıcısı olduğu için çelişkili duruyor.
 
Buradan bir şey çıkma ihtimali var da kadının kendisi de meyve kullanıcısı olduğu için çelişkili duruyor.
Kairoseki ile alakalı bir şey varmı acaba diye söylemedim kairose'yi baz alıp örnek gösterdim Mom'ın gücü hakkında bazı şeyler muamma meyvesi Karasakal'ın meyvesine benzer özellikler taşıyor olabilir mi ya da savaştığı kişinin gücünü kısıtlayıp kendi astlarının gücünü yükseltebiliyor mu ??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık