Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871: Yardır, Caesar!

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bomba sayesinde adadan kaçmasınlar da herşey olur. Bombanin patlamasina kadar müthiş. Bomba patlayinca tadim kaçtı biraz.
 
Ne dandik örnekleme la bu :( Herif o saldırıdan sonra ''demek ki deprem adamı donduramıyorum'' demişti. O saldırı cinsinin işe yaramayacağını kavramış oldu alternatif deneyecekti o saatten sonra. Luffy napçak? G4 yetmiyor demek ki.
Luffy'nin g4 ile tek mi atması lazım bir yonkou'ya uzun süreli bir savaşta zarar verebileceğini göstermek için? Adamın ağzına edilmiş halinde tek yumruk g4 formunda attığı yumruğu örnekleyip Yonko'ya zarar veremez diyorsun, saçmalayan biz çıkıyoruz kafanda. Bir soluklan yeğen, bir düşün.
 
Sence de Luffy'i fazla küçümsemiyor musun? 700 küsur bölümdür hep böyle olmadı mı? İlk başta Luffy bunu sittin sene alamaz algısı yaratılmadı mı? Aynısı işte. Tabiki de Dof ile BM aynı değil fakat g4 gibi muazzam bi teknik buna işlemezse 2 yıl da boşa gitmiş demektir, Fuji'ye söylediği amiral-yonkou farketmez hepinizi indiricem lafları yalan demektir. Sen bunların yalan olduğunu mu düşünüyorsun?
 
Off çok iyiydi be bu bölüm. Enerji diye dalga geçildi ama harbiden pili bitmiş. :/ Halbuki hiç de öyle durmuyordu. Daha sonra Bigmom'ın Enel vari saldırısı efsane olmuş bea.

"Kaido'dan sonra sıradaki sensin!" Güzel çizmiş Oda o sahneleri. Luffy'yi ezdirmeden kurtarmış olayları.
 
Luffy'nin g4 ile tek mi atması lazım bir yonkou'ya uzun süreli bir savaşta zarar verebileceğini göstermek için? Adamın ağzına edilmiş halinde tek yumruk g4 formunda attığı yumruğu örnekleyip Yonko'ya zarar veremez diyorsun, saçmalayan biz çıkıyoruz kafanda. Bir soluklan yeğen, bir düşün.
Bunlar bahane değil. Luffynin, Dofa karşı bayılmadan önceki son vuruşunda zayıflama var mıydı ki böyle biri iddia var ortada?

Ne alaka? Kadın savunma yapmış kadını uçuracak hali yok ya? Kadın saldırıyı karşılamış işte. Ne bekliyordun anlamadım. Gayet güzel bir sahne olmuş.

Oda aferin lan Luffy'yi ezdirmedin gene. Tek yediciler toplanın buraya.

Hee uçmasını bekliyordum.
Doğru kadın savunma yapmamalıydı :S Kadın iplemedi la. Hani ötesi haki bile kullanmaya tennnüz etmemesi olurdu. Kadın gülümsedi. Hani savunuyor diye 0 hasar mı olur? En azından azcık canı falan yanmalıydı ki g4 bir halta yarıyor diyebilelim.
 
Sence de Luffy'i fazla küçümsemiyor musun? 700 küsur bölümdür hep böyle olmadı mı? İlk başta Luffy bunu sittin sene alamaz algısı yaratılmadı mı? Aynısı işte. Tabiki de Dof çapsızı ile BM aynı değil fakat g4 gibi muazzam bi teknik buna işlemezse 2 yıl da boşa gitmiş demektir, Fuji'ye söylediği amiral-yonkou farketmez hepinizi indiricem lafları yalan demektir. Sen bunların yalan olduğunu mu düşünüyorsun?
Sana gore Luffy su dakikadan sonra bir sekilde enerji bulup Mom i dove dove indirecek yani? Kafandaki senaryo boyle olmali yaniliyor muyum?
 
La Oda Luffy'i bayıltmışta tek yemekten korumuş işte. Yok yonkouya zarar verirmiş :oleyo2: Luffy denizci çöplerinin saldırısını karşılarken Mom rahatlığında olabiliyor anca. :artiz:
 
@Jason

Judge neden kaybeden biliyor musun? Çünkü Sanji'nin babası oluyor. Sanji en son sağlam olarak kimi aldı hatırlamıyorum. İki yıl sonrası Zoro karizma kasarken bu adam saçma sapan durumlara düşüyor. Hadi Luffy de düşüyor ama sonunda karizmayı ziyadesiyle toparlıyor.

@Jenque

Aynen.
 
Cover hikayesinden bir şey kafama takıldı. Barto oradakileri dövüp zorla mı straw hat ürünlerini satmakta?
Eğer öyle ise pek hoşuma gitmedi :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık