Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkoular bilmem kac yillik meyve kullanicisidirlar muhtemelen Kaido'da Big Mom gibi. Bu ikisinin uyanisi vardir. Bu da demek oluyor ki uyanis bir fark yaratmaz -Eger uyanislari yoksa ki sanmiyorum ama evet bir fark yaratabilir-. Yine alamaz. Tek basina Yonkou alamayacak Luffy bize verilen mesaj bu. Bu durum benim cok hosuma gidiyor acikcasi.

Hala yok Dof'a ada turu attiran yumruk mu dersin yok amiral seviyesi teknik mi dersin havada ucusuyor. Dof bir Cracker bile degil. Luffy onu bile tek basina yenemedi. Hikayenin sonunda Luffy KK olacak diye dusunup ona gore yorumlar yapiliyor. Bence olmama ihtimali de var. Gelecegi bir kenara birakirsak, BM paspas etmis spoilerdan o anlasiliyor. Normal de, koskoca Yonkou, Luffy'nin daha hakisi Hody isirigina dayanamiyor hadi o dovusten sonra guclendi de ne kadar? BM-Luffy dovusu Luffy-Moriah dovusu gibi bir seydir -Bana gore Luffy cok zorlanmadan yendi Moriah'yi-.
8 metre soylentileri vardi Luffy icin. Rayleigh yeni kullanisli bir seyler de ogretmistir. G5'de varsa su an Yonkou Sag kolunu zorlar Luffy. Olasi time skip de gidip uyanis ogrenir. Tek basina sag kol alacak seviyeye gelir bu arada Jinbei-Sanji-Zoro kendilerini iyice gelistirirler tayfanin geri kalani da haki ogrenir tamamdir Yonkou ile ittifaklarla kapisirlar. Yine tek basina alamaz.

Bu arada BM infaz edecegim derken acaba yiyecek miydi :D
Ben Luffy uyanış açarsa yonkou devirir demiyorum. Ben uyanış açtığında bu ligin adamı olacak diyorum, kapışabilecek bir rakip sıfatı kazanabilir diyorum. Uyanış gerçekleştirip üstüne g4 gibi teknikler bulursa gayette bire bir de yonkou kapışacak duruma gelir Luffy. Oda isterse güç seviyesini bu şekilde ayarlar.

Sen hemen celallenmişsin de buradan ne Dof gömülür, ne Luffy. Buradan çıkarılacak tek sonuç, yonkou seviyesinin başka boyut oluşu. Big Mom, Dofy'i yenmiş diye Cracker yollarken Dofy'nin uyanış bile açtığını bilmiyordu büyük ihtimal. Velhasıl bu ayrı konu. Luffy'nin g4 formu yüksek ihtimal yonkou sağ koluna kadar işleyebilecek bir teknik. Küçümsenecek bir tarafı yok. Tek başına yetemez kısmı hariç gelişecek durumla ilgili dediklerine katılıyorum.

Ne bekleniyordu, Luffy 1,5 yıl eğitim aldı diye gidip yonkou mu devirecekti? Ray, gear 4 ile yonkou tokatlayamayacağını idrak edemeyecek çapta adam mı? Luffy 2y aradan önce ne kadar güçlüydü de bu kadar dehşet bir gelişim bekleniyor? 1,5 yılda her istediği an cebinden çıkaracağı teknikler, uyanışlar, falanlar filanlar olması ne kadar sağlıklı? Luffy'nin 2y aradan evvel en son adam akıllı yendiği adam Moria iken geçirdiği gelişim yeter de artar bile. Temel mantığı g4 alarak g5 tekniği çıkabilir, bu şekilde yonkou sağ kolundan amirale kadar yürüyebilir Luffy bana göre. Uyanışla yonkou ligine çıkar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık