Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868: KX Roketleri

Bölümü nasıl buldunuz?

  • Heyecandan yerimde duramadım

    Kullanılan: 134 63.2%
  • Eh işte

    Kullanılan: 66 31.1%
  • Olmaz olsun böyle bölüm

    Kullanılan: 12 5.7%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Editörün açıklaması olmasa bu kadar çok dövüş ihtimali, evet olabilir dedirtiyor. Bununla birlikte ben kalenin daha farklı bir şekilde işe yarayacağını düşünüyorum. O da klasik gücü olan büyültme ve küçültme üzerine. Bir süre kale savunması olur. O ara plan yapılır.
 
Editörün açıklaması olmasa bu kadar çok dövüş ihtimali, evet olabilir dedirtiyor. Bununla birlikte ben kalenin daha farklı bir şekilde işe yarayacağını düşünüyorum. O da klasik gücü olan büyültme ve küçültme üzerine. Bir süre kale savunması olur. O ara plan yapılır.
Muhtemelen kalenin içindeyken bizimkiler düşünür falan son sayfa da Luffy ben biliyorum ne yapacağımı der ve haftaya ara olur.
 
Ben zaten Luffy şu hâliyle Amiral ya da Yonkou indiremez diyorum :) Bana göre bir eğitim daha şart Luffy'e şöyle 2-5 yıl arası.
İşte bu olmayacak, Rayleigh eğitimi 1,5 yılda bitiriyor, Luffy bunun üstüne 6 ay daha çalışıyor ve gideceği esnada Rayleigh git ve zirveye tırman diyor. Çok açık yani time skip olmayacağı. :)
 
Sonunda Banım kalkmış:D

Oda big Mom'u indirmek istiyorsa çok rahat indirebilir. Mesela Germa ve müttefikler beklediğimizden çok güçlü çıkar Cracker ve snack bizim tarafa geçer Vs. Tabi bu fazla basit bir senaryo. Ama demek istediğin şu an Mom'ın inmesi imkansız değil.
 
Hasta Beyazsakal ile savaşmak için denizcilerin topladığı ordu şöyleyken, hiç bir sağlık sorunu olmayan roketleri bile çığlığıyla patlatan tam güç bir imparatoru Luffy nasıl yenebilir ? Daha çizik almamış Katakuri ve Smoothie'yi denkleme eklemedim bile.

 
Yazıldı mı bilmiyorum. Eğer Carmel Big Mom'un içinde sıkışıp kaldıysa her şeyin sesini duyan Luffy Carmelin ruhunu oradan kurtarirsa Mom ile anlaşma sağlanabilir böylelikle hem BAA hemde Baratie kurtarılmış olur. Alın size teori.
Aklıma gelmemişti, dediğin gibi böyle birşey olursa Bigmom affedebilir bizimkileri sorunsuz bir şekilde adadan ayrılırlar.

Luffy'nin o ifadesi üzerinden ne yorumlar dönmüş öyle. :D O ifadede şok ağırlıklı, çaresizlik, az da olsa korku vs birçok duygu var.
 
Sanırım bir şeyi büyütüp abartmak ya da gereğinden fazla sövüp yermek bizim DNA'mızda var, kanımıza işlemiş.

Arkadaşlar Luffy şuan asla bir yonko indiremez. Böyle bir gücü yok. Taktınız hepiniz "MOMU YENCEK KAİDOYU YENCEK KK OLCAK LUFFY TEQ ATCAQ"

Allah aşkına biraz mantıklı düşünüp yorum atın rica ediyorum, yeter yani. Luffy neden şuan Big Mom'a dalmıyor da kaçıyor, sebebini söyleyeyim; eğer Luffy BM'ye dalarsa; ölür. Bu kadar net. BM, şuan Luffy'i bildiğiniz yer arkadaşlar. Baya yer yani. Kadın okyanusun dört imparatorundan birisi, kadın Roger zamanından beri korsan ve üstelik bu kadın gerçekten "yamyam". Hani lafın gelişi değil, baya çatır çutur insan yiyor.

Hiçbir insan evladı yeterli hazırlık yapmadan BM'ye dalmaz.

Üstelik daha Smoothie ve Katakuri ufak bir çizik bile almadı.

Mom böyle düşebilecek bir karakterse; denizcilerin grand line'ı dümdüz etmesi gerekir.

Luffy en az 150 bölümden önce hiçbir yonkou indiremeyecek.
 
Bugün kalkıp E. Oda "Big Mom düşmeyecek" diye açıklama yapsa "luffy g5 aççak teq atcaq" diye ısrar edecek arkadaşlar var aramızda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık