Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868: KX Roketleri

Bölümü nasıl buldunuz?

  • Heyecandan yerimde duramadım

    Kullanılan: 134 63.2%
  • Eh işte

    Kullanılan: 66 31.1%
  • Olmaz olsun böyle bölüm

    Kullanılan: 12 5.7%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanları midene bir hiçmiş gibi atmana göz yumamam! Arkadaşlarımı öldürmene izin veremem! Korsanlar Kralı olmana izin veremem! Balıkadam adasını sana bırakamam! Sevdiklerimi korumak zorundayım!

Seni yenip, her şeyi bitireceğim!

Gear 5!
 
Pekü ben şimdi bir şey soracağım. Bu bizim tayfa taa Gyôjin-Tô'da iken, Madam Sharhly Luffy'nin adayı yıkacağına dair bir kehanette bulunmuştu. Benim bu kehanetten anladığım; ikinci Dai Grand Line Turu'nda Luffy'nin yeter ulen artık su altında yaşamaya mecbur bırakıldığınız, "Yürüyün Güneş'e Akın Var Yoldaşlar" edasıyla adayı yerle bir edip bütün Deniz Halklarını tek bir çatı partisi altında birleştirip Mariejois'a doğru yol almasıydı aslında... ve fekat, bu arc da gördük ki Luffy topuklama imkanı olan bir karakter, ama Mama affetmeyeceğine yemin içti. Bak yemin etti falan değil, lütfen; "yemin içti", çok büyük söz var orada, "anam avradım olsun çocuk" gibi bir şey bu aslında. Bizim bu bre zındık Luffy yüzünden, Mama varını yoğunu gönderip sen miydin len bu Balık Adam Adasını benden kurtarıp kendinin yapacak diyerek yıkmaz mı? E sen değil miydin hani "bir daha kimseyi kaybetmeyeceğim, her şeyi koruyacağım, amiralmiş Yonkô imiş dinlemem artık arkadaş" diye atarlanan rahatsız genç korsan? Şimdi senin yüzünden orada, o uzak adada bir can senin artistliğin yüzünden kaybedilse, sen kim köpeksin ki Korsanlar Kralı olacaksın hea Luffy gardaş? Tükürmez mi vaat ettiğin cennet başka bir güçlüce cehenneme çevrilince Deniz Halkı yüzüne? Bak daha Baratie'nin adı geçmedi dikkat edin. Zeff böyle bir beklenti içine hiç girmemişti, kendi sorumluluğumdur deyip bu gençlerin omuzlarına yüklemez günahını, ama Gyôjin-Tô öyle mi? O yüzden yok Mama düşmez, yok Luffy kaçar diyemiyorum ben arkadaş. Ha ola ki kaçtılar Wano Kuni'ye doğru, önünde Kaidô ardında Big Mom, belki bir şekilde bu ikiliyi "Taht Oyunları" ile birbirine düşürdün o anda, sağlam adamlarından bir ekip gönderse senin peşindeyken Deniz Halkına, o adaları yakıp yıksa, sen yine yüzüne tükürülecek adam olacaksın neticede. O yüzden ne olur ne yapar ne eder, GOda-Sama kendini ve biricik Luffy'mizi o pozisyona sokmaz bence. Big Mam düşer mi, düşer kardeş, düşmezse sıkıntı büyük çünkü. Straausen itini konuşturabilseler yeter. Psikolojik Savaşa çevirdiler işi, gerekirse Alamo Savunmasına kadar gitsinler, ama Mama'nın külleri üstünden Papa'nın doğması şart oldu artık. Ya öyle ya da böyle, bu arc'ın en ölümcül sorununu bu arc içinde çözmeleri lazım.

Yani bence tabi, hepimiz biliyoruz ki işbu yazılanlar için kaynak olarak sizinle aynı organları kullanıyorum, fevri cevaplara gerenk yok genjler. :respect:

Hacı sen ne yaptın ya ?! İçimdekileri döktün yerime.

Luffy Big Mom'u bir şekilde indirecek, indirmeli. Verdiğin sözü çiğneme LUFFY !
 
Gel de şimdi buna hak verme :)
Ver ver! Allahını seven defansa gelsin artık :hhh:

Yazdıklarımdan sonra aman canıma kıymayın dediğin kısımda koptum:hhh: Luffy fanları nasıl bir terör estiriyorlarsa artık :gamyon:
Yok yav benim genel tavrım bu, bazısı babasının oğlu gibi kolluyor karakterleri, genel bir tırsaklık yani :hhh:

Kim ne atmış.Nereye çevirseniz süsleseniz de farketmez aynı kapıya çıkıyor.Korkunç birşey karşısında dehşete kapılırsın.Biraz bile olsa korkmuyorsan bu durum umrunda olmaz.Dofun sahnesi korku olabilir yada olmayabilir ama kesin değildi kesinmiş damgası hemen vuruldu.Dof için işlerin zorlaşacağı büyük sıkıntı yaşayacağının göstergesiydi akan ter bu kısım kesin ama.
Bu arada ben bir yeri kaçırdım mı hocam anlamadım, Doffyciğimin Yonkô eşrafından tırsmasını anlarım elbet, ama genel bir açıklama mı yapıldı Doffy Komutanlardan güçsüzdür diye? Ben hiç zannetmiyorum öyle olduğunu, bence :oleyo2::sapkali:

Hacı sen ne yaptın ya ?! İçimdekileri döktün yerime.
Cümlemizin :hhh:
 
Yahu Luffy Kuma'dan korkmadı. Gözlerinin önünde tayfası birer birer yok oldu elinden birşey gelmediği için de dövündü yerlerde

Luffy Beyazsakal gibi birine bile atarlanip, 3 amiralin karşısına çıkmış biri.

BigMom'dan kesinlikle korkmuyor ya da çekinmiyor. Sadece böyle bir tuhaflığa şaşırdı. Sonuçta bu çığlık olayı çok tuhaf bir olay. Enel de Luffy elektrikten zarar görmeyince ağzı açık kaldı böyle.
 
K

Kim ne atmış.Nereye çevirseniz süsleseniz de farketmez aynı kapıya çıkıyor.Korkunç birşey karşısında dehşete kapılırsın.Biraz bile olsa korkmuyorsan bu durum umrunda olmaz.Dofun sahnesi korku olabilir yada olmayabilir ama kesin değildi kesinmiş damgası hemen vuruldu.Dof için işlerin zorlaşacağı büyük sıkıntı yaşayacağının göstergesiydi akan ter bu kısım kesin ama.
Önceki sayfalara bak. Coby'nin ifadesi ile tamamen aynı ifadeler. Serinin başından beri korkusuzluğuyla bildiğimiz karakteri korktu yapacaksınız.:S
 
Bir yonkoudan daha azını beklemiyorduk.İneceği için böyle şeyler göstermesi lazımdı.Şimdilik bizimkiler için işler kötü gidiyor.O müttefikle kazanamayacakları kesinleşti.Destek gelecek ve savaşlar başlayacak :)
 
Hala aynı terane. Bölümdeki ifadeyle ilgili değil benim dediklerim. Luffy asla korkmaz deniliyor ya ona. Şurada Luffy özür dilerken korkmuyor mu diyorsunuz siz, nedir?
 
Önceki sayfalara bak. Coby'nin ifadesi ile tamamen aynı ifadeler. Serinin başından beri korkusuzluğuyla bildiğimiz karakteri korktu yapacaksınız.:S
Cobyde aynı dehşete kapılma tepkisini veriyorsa sorun ne anlamadım.Cobyde kendinden öte kendi boyunu aşan çekineceği korkacağı bir olaya tepki veriyor luffy gibi.Böyle durumlarda o tepkiyi verirsin yani.Büsbütün korktu öldü bitti demiyorum zaten azda olsa bir ürperme çekinme var.Aynı tepkileri misal çöp erler logia gücü gördüklerinde vermiyorlar mı luffynin üst limitide imparator işte anca o kesiyor adam güçlü ve iradeli olduğu için.
 
Abi aşırı komik ya cidden komik :D Luffy fanı değilim yanlış anlamayın ama bu adam normal birisi değil. Big Momun bile diğer yonkoulardan ayrı tuttuğu WB'yi bile geride bırakabilirdim dediği Newgate herkesin içinde ayar vermiş birisi herkesin gözünü diktiği koltuğa en yakın kişiye meydan okuyan kişi :D Üç amiralin önüne atlayan aptal bu :D

Şuan Big Moma karşı gösterdiği tepkiler yusuf yusuf hareketleri değil daha çok Big Momun gücüne şaşırdığı için gösterdiği tepkiler.

Şimdi şu paylaştığım anime sahnelerini izleyin ve benzerlikleri görün.


Bunuda 0.59'dan itibaren izleyin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık