Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzuri

Kafa tutabilseydi yanında o filo da varken gitmesine müsaade etmezdi de filler zaten onlar. :)
Aynen filler ama ayrintilar cok ilginç mesela lucci akainu dan filo isterken ilk once vermek istememesi ondan sonra lucci nin eminmisin bak abilere soylerim diyip akainuyu korkutmasi. Burdan akainunun hukumeti pek sevmedigi ortaya cikiyor.
 
Film gold u kimse izlemedi galiba :( üzdü. Lucci orda saboyla bile kapisabiliyorsa kismen saboya denk bir karakter olmustur benim icin ama ciddi bir vs de sabo alir orasi ayri. Ama sunu da belirtmeliyim ki lucci amiral seviyesine cikamaz bence.
Kendinle celisiyorsun dostum. Lucci Sabo'nun karsisina cizildi diye denk oluyorsa gayet amiral seviyesidir. Ayni Sabo da Fuji karsisindaydi cunku.

Luffy'nin MF zamaninda 3 amiralin karsisina cizildigini de hatirlatmakta fayda var.
 
Drake-Neko-İnu-Lucci ve Urouge, Jack'in az sltı adamlardır gibi geliyor. 100-95 gibi. Yani Kaido'nun dördüncüsü olacabilecek adamlardır diye düşünüyorum.

Bu adamlardan herhangi birinin Sabo'yu tutmasının nesi anormal? Forum sanırım tayfanın hikaye sonu kısa sürede biten savaşlarına bakıp bunu diğer karakterlere de uyguluyor. Yani daha güçlü olanın hemen halletmesini bekliyor. Ama bu genellenebilecek bir durum değil.

Bu yüzden Mihawk, Vista'yı ezemediği için küçük görülüyor, bu yüzden Lucci, Sabo seviyesi görülüyor, Sabo amiral tuttuğu için amiral seviyesi görülüyor. Yani dolaylı yoldan Lucci amiral seviyesi oluyor.

Tayfanın savaşları genellenmese ve ters mantık yürütülse iş çözülür. Shanks'ın Mihawk'ı yeneceğini düşünüyor olabilirsiniz, peki hemen yenebilir mi? Amirallerin Mihawk'ı yeneceğini düşünüyor olabilirsiniz ama hemen yenebilirler mi? Muhtemelen hayır diyeceksiniz. Ee ne oldu peki? Mihawk amiral-yonko seviyesi oldu.

Güçlü olmak demek beş dakikada yenmek demek değildir her zaman. İki sene önceki amiral-Luffy, Mihawk-Luffy farkını kelimelerle anlatamam. Ama herif amiralden tek yemedi, Mihawk'ın saldırılarından kaçınabildi. Siz niye muhtemel 700'lerde ödülleri hakedecek adamlara Usopp muamelesi yapılmasını bekliyorsunuz?

Yeri gelir yapılır, daha beş dakika olmuştur ki adam hata yapar, bu hatası da pahalıya patlar belki. Ama bu genellenemez. Belki de 15 saat hata yapmayacak aynı seviyedeki bir başkası? Daha güçsüz görülen karakterin saldırı gücü güçlü olana çok koymuyor olabilir, cok dayanıklı da olmayabilir. Ama bunlar savunmasının kötü olacağı anlamını taşımıyor. Marco'yu düşünün. Yanında Vista olmasına rağmen Akainu'ya anca ah dedirtebildi. Peki Akainu hemen yenebilir mi onu? Yenemez, anka savunması var. Cracker ilk yediği darbede yenildi, Luffy'e ciddi hasar da veremedi ama savunması müthişti. On bir saat sürdü iş. Mihawk, belki tek kesişte Vista'yı indirebilir ama kendisi en iyi olsa da Vista da üst düzey bir kılıç ustası olduğu için hemencecik ulaşamıyor adama. Güçlü olan istisnalar haricinde yener, bunun beklenmesi normaldir ama her zaman beş-on dakikada yenmesini beklemek abestir.

Yani Lucci tuttu, Vista tuttu mantıklarıyla iş yapılmaz. Alt sınır konusunda belki bir fikir verir bu ama üst sınırı vermez. Bir koramiral elbette Mihawk'ı tutamaz. Ama Mihawk'ı tutabilmek için de illa denk olmak gerekmez.

Özetle, Sabo'yu amiral seviyesi dolaylı yoldan da Lucci'yi amiral seviyesi yapmayın. Tamam adam çalıştıkça güçleniyor da 28 yasındaki gücü ortada yahu. Koramiral seviyesinden amirale yahut sağ kola atlaması zor. Luffy bile sınırlı amiral, malum. Lucci'de böyle vites yok. Her daim aynı güçte ve böyle birinin gidip de Jack'ten güçlü, sağ kol, amiral seviyesi olmasını gram mantıklı bulmuyorum. Cp0 liderinin belirli bir seviyesi varmış gibi oradan giderek, Sabo'yu tutmasından giderek yanlış yerlere varılıyor. Teach'lerin kaçması ise zaten komedi. Teach istediğini almışken uğraşmaz, herkes biliyor bunu. Bellamy olayında bizimkileri takdir eden oydu.

Lucci'yi bu kadar şişirmeyin.
 

Karadeniz uşaği

Bir de Luffy ölümcül bir hastalığa yakalanacak. Law ameliyatı Luffy'nin üstünde yapacak diye bir versiyonu da var :D
bence usopp un yalanları gerçek oluyorya, annesine diyordu her hastalığı iyleştiren bir ilaç war ,chopparında hayali her şeyi iyleştiren bir ilaç yapmak bence onla iyleşcek luffy.
 
Film Gold'daki zincirli eleman Dressrosa'ya gelen Cp0 üyelerinden birini pataklıyordu. Hani şu Luffy'nin nerdeyse G2 kullanmadan dövdüğü zincirliden bahsediyorum. Filmin ciddiyetini anlamak için güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık