Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bigmom'ın içindeki deli karı birşekilde çıkacak. Bigmom yine eskisi gibi tatlı kız olacak. Bigmom böylece Luffy'e borçlu olacak.
Bigmom yenilmez ama bir şekilde bu gerçekleşecek.
Katılıyorum, o kadın Bigmom'un içinden çıkacaktır, kendisi ölse bile ruhu bir şekilde tutunmuş gibi görünüyor o ruhtan sıyrılınca yonkou müttefiklere bir yenisi daha eklenir :byee:
 
Haala düşmez diyen arkadaşları tebrik ediyorum!

Benle de bahse girerek bahsi genişletecek arkadaşlar pm atsın. Gün içerisinde yoğun olacağım. Hemen dönemesem de akşama kaybedenin cezasını kararlaştırırız.

Mama düşer :cool:
Iki ay boyunca Foxy avatar ve nicki kullanma iddiasina girelim.
 
Yamyamlikla seytan meyvesi almanin sarti, yamyamin meyve sahibi olmamasidir bence. Seytan ruhu meyve yerine en yakin tasiyici olan yamyamda kalir. Eger yamyamin baska bir meyvesi varsa, catisma olmamasi icin sessizce uzaklasir.

BB'de ise yaramasinin sebebi ise yami yami meyvesidir. Seytan ruhu kacacakken, karanlik onu icine ceker. Ikinci meyve sahibi olup hayatta kalmak ise Marco'nun dedigi uzere Teach'in "special boy" olmasidir.

Boyle bir tahmin yaptim, her seyi acikliyor gayet oluru var gibi sanki...

Not : Yamyam demeye bayiliyorum. Yamyam yamyam yamyamyamyamyamya...:fool:
 

Kuzuri

Caramel linlinin gucunun farkina vardi ve herhalde hukumetle kavga etmis olabilir boylelikle linlinin ruhunu ele gecirip simdi yonetiyor olabilir tabi bunu midesinin icinde yapiyor galiba :)
 
Kaçmaya kim niye bu kadar takıldı anlamadım. Adamların planı zaten oradan Vinsmoke ailesini alıp kaçmaktı. Bugüne dek normal geliyordu da kaçmaya başlayınca mı tuhaf kaçmaya başladı?
Sadece Bege'nin amacı Mom'u indirmek. O da tek fırsattı ve olmayınca kaçacaktı. Olay gayet seyrinde ve normal ilerliyor yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık