Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cp0Lucci

One Piece dövüşleri genelde kısa bitiyor ( Özellikle 2 yıl sonrasında ) . Bir Luffy'nin dövüşleri sürüyor uzun. Amiraller 10 gün dövüşmüş mesela ama onuda biz görmedik. Vs ler pek tatmin edici değil 2 yıl sonra, özellikle Dressrosada karakterler sürekli birbirlerine tek atıp durdu.
 

Cp0Lucci

Sanji vs Jyabura luffy-Lucci dövüşü kadar zevkli idi
Sanji vs Jyabura dövüşü eğlenceli ve komikti. 2 yıl önceki tat yok Op ta ya

Luffy'nin 2 yıl önceki tüm dövüşlerinide buna katalım, 2 yıl sonraki değil ama. Nightmare Luffy vs Oz dövüşüde iyiydi, daha doğrusu NM Luffy'nin Oz u dövüşü güzeldi :D Hasırşapka tayfası vs Oz
 
Sanji vs Jyabura dövüşü eğlenceli ve komikti. 2 yıl önceki tat yok Op ta ya

Luffy'nin 2 yıl önceki tüm dövüşlerinide buna katalım, 2 yıl sonraki değil ama. Nightmare Luffy vs Oz dövüşüde iyiydi.
Zaten dikkat çeken konu Sanji iki yıl önceki Gin hariç tüm dövüşlerini çok rahat kazandı.Mesela zoro Mr1 i kesemedi kesemedi gitti felsefe kasıp haki kullandı ama Sanji mr2 yi rahat dövdü.Nami hilesini kullanmasa aşırı rahat dövecekti hatta.Keza ennies lobby dövüşleride bu şekilde.Zoro hasar veremiyordu Kakuya gitti yeni form açtı tekledi.Sanji ise Djsiz bile dövüyordu Jyaburayı.Dj açtı iki tane vurdu.Oz a bile hasar verdi Sanji.

İki yıl öncesinde vsleri en rahat yenen hep Sanji oldu.Zoro ile arasında 20 dorukilik fark vardı.Hatta vsleri biraz daha kurcalasan @Densetsu no Samurai ın konusundaki gibi Sanji Zorodan çok daha başarılı bir dövüş yaptığı ortaya çıkıyor.2 yıl sonrasi ise resmen eziklenmeye başladı.Hem eğitmen konusunda hem vsler konusunda.Önce gitti bitik vücut ile.Vergoya ayağı çatlattı sonra gidip Dofftan iki yedi.Zoro da iki üç tane yerdi ama Mangaka gitti Zoroyu Amirale durdurttu.Hatta yetmedi kontra bile yaptırıp övdürttü adamı.Bu arc bir şeyler yapıp eski karizmasını kazanır dedik ama Katakuri olayı hariç yine bir şey çizmedi mangaka.

Konu ile pek alakası yok ama iç dökmek gibi oldu biraz :D
 
Opta geçen tüm vslerin toplamı < Saske vs Killerbee :bilmem:
Adam vs çizmeyi bilmiyor... Ha bu arada şimdiye kadar opta geçen en güzel vs = Bellamy vs Luffy (Tek atış)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık