Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihowk, zamanının en iyisi kimse gitmiş onu yenmiş ve unvan ona geçmiş. Fazla kastırmayın işte şu meseleyi. :/ Shanks'ın en unvanı alabilmesi için de gidip Mihawk'ı yenmesi gerekiyor. Bitti gitti işte.

Ben Ryuma'nın Mihawk'tan da güçsüz olduğunu düşünüyorum ama ortada bi kanıt olmadığından diğer türlü düşünenlere laf söylemenin yersiz olduğunu da belirteyim :good:
Belki de. Birisinin kafasına taş düşse cevap olarak Wano'yu bekliyoruz xD Bu da öyle. Wano bi gelsin hele orada anlarız belki işin aslını.
 
Zoronun yüksek basınç(yerçekimi) altında yaptığı hareketi mihawka yormak çok saçma bence. Orda bu adamın öğrettiği teknik veya yöntemimi kullanıyor hayır. Tamamen zoronun hayvani fiziki özelliği. Ki ben zaten zoronun kılıç yetenekleri olarak hedefi olan deikuya serinin sonunda ulaşacağını düşünsemde fiziksel gücünün bu adamın kat kat ötesinde olacağını düşünüyorum . Hatta bu zorodaki en sevdiğim özellik insan azmanı gibi olması.. İlerde jack gibi daha hayvanımsı bir azman olacak.
 

Kuzuri

Zoro zaten herturlu mihawki aşacak en iyi kilic ustasi olmak bunu gerektirmezmi.
 

Cp0Lucci

Ryuma'nın iradesi Zoro'yu aşar, güç olarak birşey diyemem tabiki ama ruhu aşar, Mihawk'ı da aşar iradesi ( Yine güç olarak demiyorum ) . Ryuuma hakkında elde tam bir veri yok, taa ne zamanın mangasında ejder kesmiş birisi, Zoro 2 yıllık arayla anca robot ejder kesiyor 700 küsür bölümlerde. Ryuuma'nın güçlü olduğu Wano'da efsane olarak anılması örnek gösterilebilir. Ne diyelim yani çağ farkı diye Bellamy > Ryuuma mı diyelim :D

Çağ farkı olayına hastayım :D
 
Big Mom ve Issho'nun hafife alınmasına ağır ayar oluyorum. Gerçekten zayıf olsalardı eğer bulundukları mevkide diğerleri tarafından çiğ çiğ yenilirlerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık