Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 865: Hey, Anne!

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad Roger aslında macerasının başında Hasır Şapkalıydı. Rayleigh ile ilk tanışmasına bakarsan fark edersin :) Ve bence KK olana kadar o şapka da başındaydı.
Bence pek anlamamışsın demek istediğimi, tayfasını topladıktan sonra ada ada macerasını kastetmiştim. Rayleigh ile ilk buluşmasını değil. Öyle bir cümle seçip cevap vermişsin ki, ben Roger, Raftel de şapkayı buldu sanıyordum. KK olana kadar da o şapka başındaysa, Shanks Roger fblerinde, Roger fb geliyor al şu şapkayı poz ver diyerek Shanks'a verdi. Resim çekildikten sonra şapkasını geri alıp, kimse görmesin diye korsan şapkasının altına sakladı. Böyle yaparak KK olana kadar devam etti.
 

Kuzuri

Mesajın o kadar alakasız bitmiş ki, kahkaha attım. Aklıma yıllar evvel yazdığım komik One Piece sorularından biri geldi.

7. Beyazsakal'ın attığı normal bir deprem yumruğunda, yaklaşık 8.4 şiddetinde deprem olmaktadır. Bu depremin hemen ardından ise 14-15 tane 6 ila 7 şiddetinde değişen artçı sarsıntılar meydana gelmektedir. Luffy'nin lastik meyvesi yediği de hesaba katılırsa, aşağıdaki adaların hangisinde tundra iklimi görülür? (Pi: 3.14 alınız)
Hahahaahah bak bu iyiydi :)
 
Luffy çaktırmadan kendi içinde plan mı kuruyor la yoksa iç güdüleri ile mi karar verdi Bege ile ittifak kurmaya :bilmem: yavaş yavaş kafayı kullanmaya başlamasın sakın bu :eek:
 
Buraya kadar rezil rüsva olan Linlin illaki bir imparatorun ne kadar güçlü olduğunu bize gösterecek. Aksi halde arc gerçekten saçma sapan biter. Muhtemelen Mama fb den sonra delirip, birilerinin ömrünü alacak. Nami, Choppar ya da başka birisi. Son bir kaç saatlik ömürleri kaldığında, tam anlamıyla bir çaresizlik haali yaşanır ve her şey bitmek üzreyken Luffy yeni bir teknik açar ya da yardım gelir, belki de ikisi :)
Jinbei'nin ömrünü alsın. Hatta öldürsün sıkıntı yok. Luffy delirebilir sorun olmaz. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık