Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ivankov-Crocodile-Jinbe, bu üçlü Magellan'ı yenemeyecekti. Teach topladığı ekiple yenmiş işte. Herkes bunu icraat olarak görüyor zaten, Big Mom ''Karasakal'ın Impel Down baskını'' diye kitabından koleksiyon gösteriyor mesela. Herkesin kabul ettiği bir gerçek.

Shichibukai olmadan ID'ye güç ile girilmez zaten, o adalet kapılarını nasıl açmayı başaracaksın ? Deprem gücün olsa bile o kapıları yıkamazsın, haliyle başka çaresi yoktu Teach'in.

Magellan'ın gücünden haberdar olsalar, Magellan o kadar kolay bir şekilde yenemezdi, hatta yine yenilirdi, ben bunu söylüyorum. Bu adamın depremsiz bile Magellan'ı indirecek gücü vardır. Kaido 18 defa yakalanmışken Teach'te 1-2 sefer öyle durumlar yaşasın normaldir.
Panzehir sayesinde üstün geldiler zaten Magellana.Yoksa Venom Demona alayı mefta idi.Baskının başarılı olmasının sebebi Şiryuda panzehir olması.Ben icraat olarak görmüyorum ama görene de lafım yok şahsen.

@kuroashi.no.sanji1993

Wb yaşarken ünvanı yoktu Kaidonun büyük ihtimal ile.
 
Resmi olarak açıklanmadığı için tahmin yürütüyorum ama muhtemelen bu tarz bir şey çıkacak.
Yüz olarak benziyor birde ikiside sopa tarzı silah kullanıyor.Hatırlarsan Kaido kendi adamını sopasıyla vurup uzağa fırlatmıştı. Zaten Oni imgesi Japonya'da tanınan birşey. Oradan etkilenerek oluşturmuş karakteri bence kesin.
 
Zehir adam zehir kullanınca neden kendi gücü olmuyor ? @Erkan12 bu mantıkla gidemeyiz bence, çünkü bir sürü dehşet meyve gücü var ve haliyle meyvelerini kullandıklarında avantaj sağlıyorlar kendilerine...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık