Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel & Borsalino vs. Sakazuki & Marshall D. Teach

EneL kizarumu Akainu teachmı?

  • Enel-kizaru

    Kullanılan: 34 30.4%
  • Akainu-teach

    Kullanılan: 78 69.6%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    112
Bu meyvelerin biz neler yapabileceğini düşünüyoruz, ama OP için durum farklı, misal yami yami benim düşündüğüm gibi kullanılırsa yani tüm vücudunu kaplar ve dokunulmaz olursa herkese tek atar,ama bize gösterilen budeğil, fakat Enel bir yerden diğer yere kendini aktarabiliyor sSky'ta gördüğümüz gibi yıldırım hızında rakibinin tepesinde beliriyor ve iki parmağı ile adama tek atıyor, ya da Kizaru uzak mesafelerden lazer fırlatıyor.
OP'un bize gösterdiği basit mantıklı ile düşünürsem gökyüzünde dolanırken Teach'in kafasına yüzlerce yıldırım yollarım 1km öteden de Kiazru bunun kafasına sıkar, Teach neye uğradığını anlamaz bile,
Aynı sistem Akainu içinde geçerli yıldırım ile magma bedeni parçalanır Kızaru ise haki ile ani saldırı yapar tekrar kaçar. bu iki adam biri yıldırım biri ışık hızında.
Bunlar OP'ta savaşçıların yapabilecekleri
Ama Teach tüm vücudunu karanlık ile kaplarsa durum değişir, saldırılar etki etmez, yapabiliyorsa da ben görmedim
Farkettinizmi bilmem ama Teachde logia uzaktan logia saldirilari fiziksel hasar almiyor cani yansa bile.
 
Hasar alıp almadığı belli değil.Canı iki kat yanıyor.Fiziksel hasar alıp almadığını görmedik.
Evet tekrar okudum karakter tanıtımı yalnıs hatırlamışım.Ama bu adam uzaktan saldırıları da bir elinde açtığı kara delik(onun gibi birşey)le emebiliyor.Yani üstünde durup sürekli şimşek atma olayı tutmaz.
 
Evet tekrar okudum karakter tanıtımı yalnıs hatırlamışım.Ama bu adam uzaktan saldırıları da bir elinde açtığı kara delik(onun gibi birşey)le emebiliyor.Yani üstünde durup sürekli şimşek atma olayı tutmaz.
Teach bir saldırıyı emdiği takdirde hasar almaz ama yine de acı duyar. Çünkü saldırıyı karanlığa dönüşerek atlatmaz. Aksine içine alır ve karanlığa gömer. Bir saldırıyı ememez ise hem hasar alır hem acı duyar. Adamın dediği bu.

Yani Teach'e uzaktan saldırmak anca karşılayamaz ise hasar verir yoksa emer geçer.
 
Bu adamın nesini savunuyor ve beğeniyorsunuz ya. Adımın adının anlamı bile hain (Esinlendiği kelime belli ki Treacherous) böyle bir karakterin fan toplayabilmesi cidden enteresan. Diyelim ki Enel hiç bir şey yapmadan Teach tarafından çekilmeyi bekledi ve meyvesi kapandı yumruk yedi ne olacak? 1 yumrukla ölecek adam mı? kalkacak aşırı küstah bir kompleks ve sinirle full power yıldırım yollayacak artık kaç milyon arzu ederse.. Teach'de Enel'den aldığı voltaj karşısında (Kaçabilecek kapasite olmadığından) kömür olup gidecek bu bu kadar basit ve net. Zaman kaybı bir kişilik ve karakter, elindeki şeytan meyvesi güçlerine güvenen bir adam. Tayfası bile 2. meyveyi alamasa onu terk edecekti. Diğer Yonkolardan bir şeyler çala çala sona gelecek o zamana kadar gösterilmeden onu elde etti bunu elde etti ilk kez onda bu güç var diye şişe şişe şişecek sonuç ? Luffy gelecek Bu kadar çok gücü elinde tutan adamı indirecek dümdüz edecek falan filan o zaman Teach balonmuş ya boşa savunmuşuz diyeceksiniz..
 
Şaşırdım açıkçası senin gibi sakazuki fanından böyle bişey... ironimi yapıyorsun yoksa:(
Hayır ironi yapmadım düşüncelerimi söyledim. Evet Akainu Sakazuki fanıyım fakat objektif olmamı engellememeli. Şimdi Sakazuki ile Kizaru arasında güç farkı yok, Kuzan ile de yoktu arada ki tek fark Saka bunlardan daha hırslı, daha azimli, bu yüzden tam bi azman, yoksa Saka'nın yıkıcılığı neyse Kizaru'da o, evrenin en hızlısı. Kizaru vs Sakazuki en az 10 gün sürer bu süre zarfında Enel gibi bi adam tek meyveli BB'i linç eder, 3. saldırıyı yapmaz bile. Yıldırımdan etkilenirsen Enel'e karşı şansın yok, Enel meyve hakimiyeti olarak Dof'dan sonra bu evrenin en iyisidir. BB'nin Gura Gura olmadan bi cacığı yok, kendine doğru adamı çeker evet ama Enel o arada 20000 Volt'u yolladığında BB nasıl kaçınacak? Kaçınamayacak. Extra hasar da alıyor. Dolayısıyla kısa sürede BB'i perte çıkartır sonrasında Kizaru'ya yardıma gelir, 2 vs 1 avantaj Kizaru tarafında. Yani Sakazuki Filo Amirali oldu ama güç olarak Kizaru,Kuzan bu adamlardan farkı yok. Farkı karakterinde. Sonuç olarak Enel-Kizaru alır.
 
Yami yami dezavantajlı bir meyve bire birde. Benim en son yiyeceğim meyve olurdu herhalde ama Teach hangi akla yemiş bilinmez. Vardır bir sebebi ama bu daha güçlü olmak için değil. Yani en azından doğrudan düşüncesi bu değildir. Temelinde gura gura'yla ilgili bir şeyler vardır. Yoksa numarası yok meyvenin.

Gura gura olmasa Teach bitik!
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık