Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 864: Vinsmoke Ailesi'ni Katletme Komplosu

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 124 57.7%
  • İyi

    Kullanılan: 68 31.6%
  • Az İyi

    Kullanılan: 23 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ye
O yolu katetmek elbetteki kolay değil ama bildiğimiz kadarıyla Tüm Kek'e ulaşmak isteyenleri durduracak bir güç yok, çünkü hepsi merkezde. Tüm Kek'e gelmek isteyen kişi yeterince güçlü ise sorun yaşamayacaktır ve dediğin gibi, Bege'nin sona sakladığı birileri de olabilir, baksana kendine ne kadar güveniyor!

Caesar ne yapar bilinmez ama şu an için ayna dünyasına girip, kaçmaları mümkün değil. CC yapacağını yaptı, adamları ölüme terk etti desek yeridir. Eee şimdi ne olacak? Sonuna kadar savaşacaklar ve illaki bi taraf kaybedecek. Peki ya oradaki güç Mom ve adamlarına karşı savaşıp, kazanmak için yeterli mi? Sanmam.. Benim haala umudum var birilerinin geleceğiyle ilgili.Bu arada, Bonney ve Oruç yetermi ki? :)
Yetmez bu sefer Shanksta yok ki kurtarsın poposunu Luffy'nin. Bakalım kim gelecek ben çok enteresan biri olur diyorum. Zeff gelmez ki şöyle vura kıra mis gibi.
 
Pasta gitti vinsmokeları katletme planı gitti fotoğraf gitti ne kaldı geriye kutsal hazine tek tutunacağı dal da yüzünde patlayacak Bmnin patlasa da kurtulsak.Ölse dert ölmese dert düşerse seriden soğucam gibi hissediyorum ulen böyle yonkou mu düşer diye düşmezse e bu adamlar yonkounun "yatak odasına" girdiler daha ne yapmaları lazım oooof kafam çok karışık bu arc diğer arclar gibi tokatlanacak bir baş düşman da yok düşmanların en büyüğü var bu arcta 2-3 bölüm hariç hangi bölümü okusam ertesi haftayı iple çektim finali güzel olur umarım
 
Kardeşler kurtulursa şekerden, bence güçleri ile de etkileyecek herkesi.

Jajji armudu bu dakikadan sonra ne yapsa kurtaramaz.
Ama İchiji ve Niji'den ben güç şovu bekliyorum.
 
Arc devam ettikçe Odaya Marineford'u adam akıllı planlayıp yazmadığı için sinirleniyorum. Gerçi bu arcta da Koca Ana için çok fazla handikap var ve her şey şansa bağlı gibi ama ona pek kızmıyorum gene. Koca Ananın oğulları kızları falan derken tayfaya sempati beslemeye başladım, Beyazsakalın tayfada sadece Marco benim için iyi geri kalanı meh. Karakter bazında en iyi arc olmaya aday bence.
 
Nami gelecek bölüm hazine taşıma işi yaptırmasın Chopper'la tavşana:ehe:
Hazır hepsi toplu haldeyken:D

Gerçi bir de Bomba olayı var..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık