Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana tek bir örnek vereceğim kararı sana bırakacağım..

Kizaruyu neden sadece ışık olarak düşünüyorsun da ışığın plazma lazer formlarına giremez gibi düşünüyorsun ?

Senin mantığına göre Ace hotarubi hidaruma gibi bir saldırı yapamaz çünkü alev alevdir form değiştiremez.
@Densetsu no Samurai Kizaru'yu sadece ışık olarak düşünmemek gerekiyor. Takıldığımız şey ışığın kılıç halini alması ise şunu da düşünmemiz gerekir, aynı ışık nasıl oluyor da mermi gibi kullanılabiliyor? Sonuçta ışığı nereye ne kadar yansıtırsan yansıt, Kizaru'nun saldırıları gibi zarar veremez ama bu adam bu işi yapıyor.

Bana göre yeteneğini kullanıp, kılıç yapmasıyla silah gibi kullanması arasında çok bi fark yok.

Son olarak, tekniklerin nedenlerine takılmamak gerekiyor bu evrende, yoksa işin içinden çıkamayız :)
Anlatamıyorum galiba. Tekrara düşmeye başlayacağım artık.. Işığın şekil alması takıldığım noktalardan sadece biri. Ama diyelim ki sadece ışık olarak düşünmedim. Plazma ya da lazer gibi düşündüm. Bu durum ışığın nasıl şekil aldığı sorusunu çözer sadece. Içeriğinin nasıl katılaştığı sorusuna cevap olmaz.

Kizaru Sabaody'de Hawkins'i nasıl deldi ? Işık insanın içinden geçer gider normalde. Burada Kizaru'nun ışık, plazma, lazer olmasının bir önemi var mı ?

Su ve ışık birbiriyle hakisiz nasıl dövüşür diyorum misal, cevap alamıyorum. Neyse konu kısır döngüye girmeden, bölüm konusu dışına daha fazla çıkmadan bitirelim şimdilik.

Jinbe adamdır!
 
Katakuri haki uygulamış olabilir. Çünkü kolunu bacağını tutunca birden sertleşiyor ve hareket edemiyor Luffy. Aksi halde Luffy'nin vücudu jöleden içeri girerdi. Tabi meyve özelliği de olabilir. Sonuçta Luffy'de gördük bir meyve ile neler yapılabilir.
Pasta dağılınca Mom kontrolünü kaybeder "bana pasta" verin diye çocukları dahil öldürür sanmıştım. Bayağı suçluyu arayıp direkt onu cezalandırmaya odaklandı hatta geçmişi bile gözden geçirdi. Carmel Ana tablosunda da aynı şey olur umarım. Bi kaç çığlıktan sonra dağıtsın ortalığı.
 
Gelecek bölüm büyük ihtimal Big Mom'un Caramel ana ile olan geçmişi anlatılır. Son sayfada da Bege silahı ateşler.
 
Bence bir şekilde Big Mom ve Brook bir kez daha karşı karşıya gelecek. Çünkü ikisinin de yetenekleri birbirine benziyor buradan güzel bir dövüş çıkabilir. Eğer Luffy, Mom'ı indirirse Brook'un da yardımıyla indireceğini düşünüyorum. Big Mom'ın kendisi bile Brook için "dövüş yeteneklerin oldukça iyi" demişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık