Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi herseyi görmüyor demek ki. Olmayacagı kesin olan seyleri görüyor. Rahiple sanji arasında güç farkı çoktur adam bu yüzden olmayacagını seziyor. Ama kendisi ile sanji olunca olabiritesi oluyor ve deniyor. Kahin değil bu adam gözlem hakisi kullanıyor.
Önemli olun o değil :) Düşünsene halı sahada maç yapıyonuz, sonra serbest vuruş atacan adam gelip diyor yok sen atma, tamam diyorsun o zaman falanca alsın yok o da atmasın dışarı atar diyor sonra kendisi vurup dışarı atıyor :bilmem:
Arkadaş ya o olaya girmeyeceksin ya girdin mi işi bitireceksin şu sahneleri bi görelim ama şimdilik anlaşılan eleman kendini rezil etmiş :gamyon:
 
Bütün yorumları okuyamadım ama bana onlarca luffy'yi düğüne dalarken görecekmişiz gibi geliyor. Arc başında kendi ile karşılaşan Luffy boşuna gösterilmemiştir.
 
Spoiler'a göre yorum yapacak olursam ben Katakuri olayını şöyle anladım.Katakuri'yi misal en fazla 3 dakika ilerisini görebiliyor olarak varsayalım.

20 : 00 k.hakisini kullandı 2.5 dakika sonra rahibin ıskalayacağını gördü ve harekete geçti ve ateş etti ama 3 dakikayı 5 saniye geçe Sanji bu saldırıdan kurtuldu.Adamın süre limiti 3 dakikaysa ve o 3 dakika dolmadan tekrar k.hakisini geleceği görmek için kullanamıyorsa bu durum açıklanabilir.3 dakika dolar dolmaz tekrar geleceği görse bile 5 saniye yada 2 saniye sonra bu olay gerçekleştiyse yeterince hızlı tepki veremez düşünemez yada hamle yapamaz.

Bu geleceği görme olayının elbet bir süre limiti olacaktı.Yada sınırsız kullanımı olmayacaktı ne bekliyordunuz ki ?

Aksi takdirde karakterler tanrısal bir güce kavuşmuş olur yenilmez olurdu.Bir başkası k.haki kullanıyor ve geleceği görebiliyorsa o da değiştirebilir karşıdaki de öyleyse mutlak gücün olmaz bence.Belki sadece olası gelecekleri görüyordur.Bu da bir ihtimal.Yada gördüğü gelecek kendi hamlelerini ve geleceğini kapsamıyordur.Bunlar işin ayrı boyutu ve olabilecek şeyler.Ama ben ilk yazdığım gibi olduğunu düşünüyorum.En kötü öyledir yani.Diğer ihtimaller için mangakanın daha fazla bilgi vermesi lazım.
 
Sanji sama da gözlem hakisinde aşmış kendini o da geleceği görüyor. :rolleyes: Iskalamalar falan ama şu bölüm gelsin artık. Pastanın dağılışını görmek istiyorum.
 
Bence fazla zorluyorsunuz şu geleceği görme mevzusunu.Oda böyle şeyleri net olarak açıklayabilen bir adam değil.860 bölüm geçmiş hala vucuttan bağımsız yeteneğe haki eklenip eklenemeyeceği meçhul.
 
Ne iyisi yahu, Teach de ağlasın insanlar bana sen çirkinsin diye dışladılar oynamadılar bende böyle oldum desin. Shounen seride saf kötü ne arasın. Puding bildiğin kötü işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık