Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Roger'ın Gücü ve Dövüş Stili

Roger'ın gücü ve dövüş tarzı?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Aklıma az önce bi teorimsi bişey geldi ya Roger Brook'un meyvesi gibi bi meyve yiyip öldükten sonra luffy'nin bedenine girdiyse. Belki hafısazı başka bedene geçtiği için sıfırlanmıştır felan.
 
Roger'ın bir şeytan meyvesi yemiş olması gerek bence.. Çünkü bu seride ana karakter Luffy ve KK sıfatıyla tanımlanabilmeye en yakın kişi o. Ki Luffy ve Roger sürekli başka karakterler aracılığıyla da benzetilir, kıyaslanır. Bu kıyastaki dengenin bozulmaması için Roger'ın da yemiş olması gerekir diye düşünüyorum. Fakat gomu gomu değil. Yani olursa saçma olur, bu zamana kadar bununla ilgili illa bir yorum gelmesi gerekirdi Luffy ve Roger'ı ortak tanıyan karakterlerden. Gelmediğine göre mizu mizu meyvesi ihtimal dahilindedir. Ama Roger'ın meyve yediyse de güçlü bi meyve yediğini düşünmüyorum. Yani yine bu kıyaslam denkleminden diyeceğim, gomu gomu kıvamında bir meyve olmalı.
 
Roger'in de Garp ve Shanks gibi meyvesi yoktur bence. Garp gibi hakili yumruklarla dövüşüyordur. Bir sahnede Roger'in kılıcıyla bir korsanı öldürdüğünden bahsedilmişti gerçi ama onu geri bulamadım. 770 bölüm olnca :)
 
3 Haki kullanan, tek atan diye dusunuyorum. (Kelepceler kairosekiden degil cunku.) Ancak ani hava degisimleri nasil oluyordu ? Shiki ile olan savas, idam sehpasi vs. Sans midir ? Tesaduf mudur ? :bilmem:
 
Meyvesi yoktur çok yüksek ihtimal. İdama giderken kelepçelerin kairosekiden olmaması başka türlü açıklanmaz. Yoksa Korsanlar Kralı'na karşı böyle bir önlem ihmali çok saçma durur. Kılıç olur, silah olur, taş olur, sopa olur. Garp gibi fiziğiyle direk pata küte girişiyordur. Hakiler kasıp çılgın atıyodur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık