Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 857: Kale

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bölümde ne çok yazı vardı ya. :D Bege'den hiç hoşlanmıyorum. Seride olmasaydı keşke böyle bir karakter. Ayrıca Big Mom düşmezse daha güzel olur. Katliam yapsa daha güzel olur, ama seri daha fazla uzamasın istiyorum. :D
 
Bege ve BM'nin başını almak ? Bu biraz Buggy'nin WB'nin başını alacağım ve yonkou olacağım lafına benziyor. Böyle güçsüz karakterlere bu lafları ettirince sinir bozuyor açıkçası.
 
Bu haftanın sorusunu soruyorum gençler.
Beege neyine/neye güveniyorda BM'nin kellesini almayı planlıyor?
Şuan aklıma gelen en uygun senaryo.
Ceaser-Zehir-Pasta?

Bu kadar basit olamaz.
 
- hala daha, bu olusum bir yonko indirmek icin yetersiz. Dof ayarinda 3-5 kisi yer alti dunyasindan olup, linline saldirsa tamam da... davetlilerin hangisi hangi safi secicek ? Hepsimi bege ile anlasmali ?

Ote yandan germa neden bu kadar umursamaz. Yani tamam linlin kotude , bunlar degilmi ?

- benim su an hissettigim wb - denizciler savasi gibi bir durum var. Ve luffy yine olayin bir anda ortasinda biticek. Yinede o savasta, herseye ragmen ace ve wb oldu. Bu guclerle neyi feda edicekler ? Tamam sadece kacsalardi boyle kknin... derdik =) ama linlinde inmez gibi duruyor.

- olayda burda bitiyor. E.oda linlini burda birinemi harcaticak ? Yoksa wanoya giden luffynin arkasindan, kaido ve linlini birbirinemi kirdiracak ? Ote yandan luffy sozunu yemez, hepsini indirecegim dedi. Su anki sartlarda sadece wb korsanlari gelirse linlinin inmesi makullesebilir.

- gerisi su an icin onemsiz. Sanjiyi mecburen affedicekler. Reiju, ya ace olur yada kurtarilir. Bege ne olursa olsun; biz dofu gorduk, bege onun ufak versiyonu yani kucumsenemez ama capi belli.

- sonra ceasar mevzusu, cesari seker adam hapsetmisti sanirim. ordan cikabildigini sanmiyorum. Ama kesinlikle bizim tarafta yer alir.

Her halukarda bakalim bir davetlileri gorelim, olaylar nereye gidecek. Bir yonkonun agir handikapli deplasman macini gorduk, bakalim handikapli ic saha maci nasilmis =) bolumede orta dedim. Hala daha akmadi hikaye, duraganda cunku...

Dipnot; golgeler kimine gore teachti, ben en fazla urouge ve bonneydir dedim. E.oda su an icin onlari bile olaya dahil etmedi. En buyuk merakim begede cahil cesaretimi var, yoksa cok iyi yandaslarimi su an icin onu bekliyorum. Ha luffyle yandas yaparsa mangaka, zaten cok iyi yandaslari olucak ve bu sekilde linlinin dusmeside surprizlikten cikabilir, bekleyip gorucez hepberaber ;)
 
Bege'nin Dof ayarı çıkabileceği neden ihitimal dışı ki.:( Neko'dan tırstı diye mi.:/ Dof'ta tırsardı neko'dan. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık