Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 853 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Akainu Sakazuki
Onu ben de diyorum zaten. Önceki sayfalarda yazdım hatta bir benzerini. Millet çok güçlü bir Roger'ın yola çıktığını ve önüne geleni sinek gibi ezdiğini zannediyor. Ben eminim ki bizim tayfanın yaşadıklarının bir benzerini onlar da yaşadı. Kendilerinden güçlü rakiplerle karşılaştılar, yenilgi aldılar, zor durumda kaldılar gibi... Roger bizim düşündüğümüz seviyeye yolculuğunun son zamanlarında ulaşmıştır büyük ihtimalle. Bu adam iradesiyle, savaşçı ruhuyla bu yerlere gelmiş. Aksini düşünmek ona küfür olurdu.

Bir de bu KK unvanı, bir kurum tarafından verilen bir şey değil. İnsanlar Roger'ın yaptıklarını görünce ona bu unvanı vermişler. O zamanlar Raftel'i bulan KK olur diye bir şey de yoktu zaten. Adam bu adayı bulma uğruna önüne gelen her engeli net bir şekilde kaldırdığı için kral denmiş. Denizlerdeki herkes de bunu kabul etmiş işte.

@Jon Snow
Yalnız Shiki bildiğin ezilerek yenilmiş. Öyle böyle değil hem de.
 
Luffy, Roger'ın üstüne koyacak. WG'yi yıkacak falan. Daha üstüne Roger'ın yapmadığı veya yapamadığı işi de yapacak.

O yüzden BM'ı indir Luffy kardeş! Roger çaldıysa sen de indir! Fırsat da var hem! Roger'ın zamanında BM tam düzeni kurmuştur. Roger gidip çalmıştır.

Ama bugün çok daha farklı bir durum var. BM daha kötü durumda.
 
anlamadığın bir dili hafızana alamazsın bence... içerde ayna varsa o iş de Bropper'a kalabilir ama BigMom'un bundan haberi olmaz.
Anlamaktan ziyade şablonu tekrar çizmek gibi, hafızasında gördüğünü kağıda dökecek. Ya da meyve iptali olmamışsa ruhunu çıkartıp tekrar alabilir zaten kemiklerinin içinden gitar çıkıyor kağıt kalem de çıkar )))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık