Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 852: Germa'nın Başarısızlığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde yazabileceğim bir şey yok ama Sanji onlar için kendimi feda etti her diyişinde beynime kan sıçrıyor. Başından beri amaç Yonkou indirmekti. Her santaj ile bu duruma düşülmemesi lazım. Herkesin sevdikleri var. Santaja boyun eğmemek lazım.
adamlar baratiye el koymuş adamlar ne kadar ciddi olduklarını belli etmişler nasıl boyun eğmesin senaryo gayet güzel neyini beğenmiyosunuz anlamadım
 
Sanırım çoğu kişi Impel Down benzetmesi yapmış niyeyse bana öyle bir etki vermedi. Aksine baya farklı bir tatta ilerliyor ters köşeleriydi, yonkou havasıydı neyin. Bölüm gayet iyiydi Sanji'nin direkt ablacığının yanına gitmesi güzeldi. Şuan Brook hala vs halinde sanırım eğer öyleyse artık Brook vslerini ayrı bir tatla okuruz/izleriz.
 
Vs sahnelerini çizmekten büyük keyif alan mangakanın Brook ve BM dövüşünü çizeceğini zannetmiyorum.
 
Kitap yandıktan sonra çıkanlardan bir tanesinin saçını Marco'ya benzettim. Ama beyazsakal ın emanetini harcamaz umarım :). Croco'nun bulunma ihtimali 0 bence. Moria bir ihtimal olabilir. Eskilerden kıyıda köşede adamlar da olabilir. Davetliler işlenmeden böyle bir olayın olması kötü oldu. Big Mom bu sefer istihbarat olarak haberdar olmayacak gibi. Her ne kadar mantiksiz da gelse. Smotie yi aldiracak birine. Jimbee 2. Komutan dengi olsa bile hapisten kacistan sonra tukenme noktasinda olurlar. Butun muttefiklerle birlikte ayba dunyasinda toplanip surpriz saldiri duzenleyecekler. Oda nin 4 karti vardi. Luffy nin wano ekibi, ceasar, bege, jimbee. Jimbe'yi kullandi. Wano ekibi karargah kurmuslardir. Ceasar'in şok edici bir rol oynayacağı düşüncesindeyim. Bege'nin niyeti zaten belli.
 
Görende Luffy Big Mom ı indirmiş de Sanji nerde diye bağırıyor sanır.Hala güven muhabbeti.Luffy hapisteydi haberiniz olsun.Adam daha Big Mom ı göremeden mefta olacaktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık