Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 851: İzmarit

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü yeni okudum. Brook, Big Mom ile dövüşüyor. :S Pudding sadece kendisiyle ilgili şeyleri kesti olarak gördüm ben. Düzenleme yapamaz başka bir şeyler ekleyemez sanırım.
 
Pedro gibi ömründen kırpmışlardır. Ölecek ve ölümü de bundan olacak, bizim de Bigmom'dan iyice nefret etmemize motivasyon olacak. Gerçi okuyunca dandik geldi vazgeçtim böyle olmasın :/
Jinbei ve Pedro tam ölürken Luffy BigMamı döver ve Jinbei kurtulur. Bu arcın geri sayım muhabbeti de bu olur., klasik E.Oda klişesi. :)
 

Sanji Winsmoke

Yalnız Pudding tam dayaklık biri çıktı, eğer Sanji şunu pataklarsa Luffy Kutsal Ejdere vurduğunda hissettiğim rahatlığın aynısını hissedeceğim.
 
Sanji o surat ifadelerini ortalığı dağıtarak yutturur Puding'e inşallah. Brook çok cool duruyo Linlin'in karşısında, bu arc kıvırcık şapka tayfası dressrosa tarafından daha çok + alacak gibi. Chopper tamamen kontrolü ele geçirmiş keyfi olarak dolanıyo ayna dünyasında. Nami ne yapar bilemiyorum ama Zeus la Prometheus'u yeni sopasıyla ele geçirirse felaket bişey olur.
 
Brook'a bak bee.Adam Big Mom'a young lady diye hitap ediyor.İlk defa bu kadar karizmatik geldi gözüme.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık