Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marco vs. Donquixote Doflamingo

Kim yener?


  • Kullanılan toplam oy
    159
He canım Kizaru lazerlere haki ekledi ama Marco sama tınlamadı değil mi? :) Yahu Kizarunun lazerleri haki yüklü olda Marco diye biri olmazdı kevgire dönerdi Marco. Dofla olan vs si Kizaru gibi meyve endeksli olmaz. Dof uyanışlar haki yüklü milyon tane ip geçirir Marcoya öyle Garp gibi tek yumrukla da kurtulamaz. :)
Sen şimdi kizaru lazere haki eklemedimi yoksa ekleyemez mantığa ters mi diyorsun onu bi netleştir sayın mübaşir
 
Marco hakili saldırıları iyleştiremiyor diye bişey geçtimi ? Haki meyveyi iptal etmiyor yalnız. Eğer iyleştiremiyorsa ( bence böyle ihtimal yok) ne anlamı kaldı bu meyvenin ?
 
Bişi yapamadı zaten hep kaçındı Aokijiyi gördü geri bastı. Fujiyi gördü ''işler durulunca hep beraber indiririz'' tribine girdi. Ki Dof en yumuşak amirallerle karşılaştı şansına. Kizaru muhtemelen tekmeyi basar geçerdi. Akainu olsa zaten.....
Kizarunun tekmesi önce Luffyi öldürsün,tekmeyi atar geçer miş.500 milyonluk adamlarla kapıştı durdu sürekli,bu kadarda küçüümseme be
 
Marconun uyanışı yoksa uyanış ipleriyle kolayca yakalanır yada etrafı sarılır.Luffynin yumuşak kokasına fazla işlemiyordu o saçma kısmı daha tam açıklamadı ve g4de çok aşırı hızlıydı adam sıyrılıyordu.Marcoda bunlar yok ne yapabilecek trollemeden analiz eden varsa irdelerim merak ediyorum.

Marconun uyanışı varsa da eğer Oda kendiyle çelişmiş olur saçmalıklara yenisi eklenir.Adam mfde varını yoğunu koyup Ace'i kurtarmaya çalışırken babası ölürken uyanış açmayacak....
 
Marco alır diyenler yazsa abi teknikleri.O kadar diyoruz dof şunu kullanır bunu yapar deler deşer falan.Ama kısaca''marco alır,wb 1.tümeni boru değil,dof kim la,anka bu flamingoyu döver XD'' gibi şeyler yazılıyor.Bi yazın bu ne yapacakda dofu dövecek görek be.
Marko, Mingo'nun yanından uçsa yeter, tepetaklak olur, tekniğe felan gerek yok.
 
Marco alır diyenler yazsa abi teknikleri.O kadar diyoruz dof şunu kullanır bunu yapar deler deşer falan.Ama kısaca''marco alır,wb 1.tümeni boru değil,dof kim la,anka bu flamingoyu döver XD'' gibi şeyler yazılıyor.Bi yazın bu ne yapacakda dofu dövecek görek be.
One piece kalan bölümleri de biz yazalım oldu olacak. İlk olarak bu tartışmada tahminden başka bir sonuç ortaya koymak mümkün değil. Marco diyenlerin onun gücü hakkında varsayımda bulunduğu kadar doff diyenlerde Marco'nun güçsüzlüğü hakkında varsayımda bulunuyor yani kardeş şu öngörüde bulunarak Marco diyoruz. Bu tarz hikayelerde işlenen karakter işlenmeyenden daha önemsiz daha güçsüz olur normali bu yani. Marco şu saldırısyla bitirir şöyle hakisi varda bitirir diyemeyiz ama burada oy kullanan insanlar bir çok manga okumuş anime izlemiştir gayet mantıklı oy kullanmışlardır. doff yener diyenler bu kadar azınlıkta kalıyorsa biraz durup düşünmeliler. Akıl, sağduyu, mantık vs artık sen ne dersen de bunu gerektirir.
 
Sen bana söyle roger ın gücü buydu,ben sana analiz yaparak farklı farklı sonuç üreterek vs konusu açarım.Ama bana kesin roger'ın gücünü yeteneğini yaz hadi.Anca ''marco döver zaa XD''
Çünkü Marco iyi,havalı ve sevilen bir karakter meyvesi çok güzel herkesin isteyeceği meyve.
Dof ise kötü sevilmeyen hatta nefret edilen ezmekten keyif alınan biri.Luffye yenildiği için işe yaramaz biri de oldu.Vs yada başka konu olmuş önemli değil oylar sevilen daha çok fanı olan karaktere.O yüzden berabere bile diyemezler.

Konunun özeti bu şekilde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık