Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marco vs. Donquixote Doflamingo

Kim yener?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Öncelikle Marco denen çapsızla başlamak istiyorum. Yonkou Wb tümenleri arasında saldırı gücü en zayıf kişi herhalde Marco'dur. Bu kadar çapsız bir adamın o mevkide olması çok garip. Balon'un önde gideni benim için. Tek yaptığı savunmak, savunmak, savunmak. Aklımda sadece bu kaldı Marcoyla alakalı.

Doffy ise Marco'ya nazaran daha güçlü duruyor gibi. En nihayetinde saldırı gücü Marco'dan çok daha iyidir. Defansif olarak da ondan aşağı kalır yanı yoktur. G4'den o kadar darbe alıp yığılmadı adam.

Neyse oyum Doffy'e.
 
Şöyle bir durum var mangaka Doflamingo da yaptığı gibi Marco'yu da über güçlü olarak geri döndürecektir. 2 sene sonraki hali Dresrodadaki Doflamingo'dan üstündür yani. Marco alır.
 
Marco'nun saldırı yeteneğinin düşük olduğu düşünülüyor hep. Ama biz Marco'yu sadece amirallere saldırırken gördük. Bu seride bir amirale zarar verebilmiş kaç karakter var ki :) Marco'nun o basit gibi görünen tekmesi başka bir karaktere gelseydi ne olurdu onu düşünmek lazım.

Bir ikincisi savaşta hep birilerini korumak için amirallerin saldırılarını tanklamak durumunda kaldı. Normal bir dövüşte bu saldırıları niye kafadan karşılaşın, savuşturur. Sonuçta oldukça hareketli bir karakter. Marineford'da cankurtaran gibi davrandığı için hep x karakteri Marco'nun defansını aşana kadar Marco bir şey yapabilir mi diye düşünülüyor. Demek istediğim normal bir dövüşte kaç kere vurabilirler Marco'ya?
Daha önce Marco hakkında şöyle bir şey yazmıştım. Yeterli değil bu yazdığım ama dikkatlerden kaçan bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum.

Marco alır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık