Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Koca Ana İddiaları

İner mi, İnmez mi?


  • Kullanılan toplam oy
    184
  • Anket kapatılmış .
2 Cilt az oldu sanırım, Doflamingo serisi, Cilt 70'te başlıyor (Cildin başlığı ''Doflamingo kendini gösteriyor'' imiş), Cilt 79'da Doflamingo'nun yenilmesi ile sona eriyor. Big Mom'da Cilt 83'te (Cildin başlığı ''Yonko Big Mom, Korsan Charlotte Linlin'' denmiş) başlamış, Cilt 92'de sona erecek şeklinde bakalım. Eğer Cilt 92'ye kadar inerse sözümün arkasındayım, yok Cilt 93'ten sonra inerse ben kazanmış sayılırım.
 
Hayır burda mühim olan Torikonun LOTRdan iyi olduğunun bir an için dahi olsa kabul edilmesi. Güneş balçıkla sıvanmaz malum. :)
Yalnız. Senin iddia biraz daha artırılabilir kuvvetli olması yönünden. Bahisler artiyor çünkü. Mesela One Piece'i Toriko'dan sonra değilde Toriko'dan daha öne koyabilirsin.:D
 
Ben Big Mom'ın inmeyeceğini düşünüyordum. Başka bir konuda da söyledim. Hala da öyle düşünüyorum. Ama seri Big Mom'ın ineceği yönünde ilerliyor. İnmesi ters köşe olur. Hikayeyi bu şekilde yazdıktan sonra inmemesi de ters köşe olur. Fakat seri şuanda genel çerçevesi herkes tarafından tahmin edilebilir bir şekilde ilerliyor. Galiba Oda Big Mom'ı indirecek. Oyum da bütün aksi düşüncelerime rağmen ineceğine gidiyor. Ben avatar değiştrimeye üşeniyorum. Benim avatarımı bir yönetici değiştirsin eğer kaybedersem.

Bunca laf kalabalığından sonra netice "Koca Ana düşecek".

Ama ben kimseye gülmeyeceğim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık