Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 848: Hoşçakalın!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında tam olarak o mod değil. Sanji "Ulan BigMomı bile razı ettik de dikkat edeyim yanlış bi şey olmasın ve boşa gitmesin her şey. Dur Pudingin de gönlünü hoş edeyim." der gibi.
İşin içinde sadece Sanji olsa ve tayfayı vazgeçirmek adına yaptıkları sonuç verse Sanji aklindakini yapabilecek durumda. Ama Poneglyph olayı bir de bomba falan derken bilmediği çok şey var. O yüzden bize yansıyan sanki "Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın" diyen o kadının durumu gibi oluyor. Ağzınızda tat mat kalmayacak be reis. :S
O yüzden Sanji'nin yaptıklarını normal karşılıyorum. Baratie ve Luffyler sıkıntıdaydı bunu atlattık, daha da sıkıntı çıkmasın diye düşünüyor. Halbuki dediğin gibi birde kendisinin haberdar olmadığı ve bizimkilerin peşinde olduğu taş var, nasıl infilak edeceği belli olmayan bir bomba var.
 
mama sürekli şarkı söylüyor bitek benim dikkatimi çekmedi heralde. Bence intihar olmaz, gereksiz çünkü. Şapka bile Bi yerlerden istihbarat alıyor. Pedro nereye kadar kaçabilir. İlla yorulacak ve yakalanacak. Ve son olarak namiyle kaptanın şok olması beni de şok etti. Acaba ne söyledi ki.
 
Mangaka purini harcamaz harcamasın yoksa harcar mı adam aceyi öldürmüş purine mi acıyacak ama yapmasın purine dokunma :ühü:
 
lufyden sonra geçen bölüm oğrenmiştik ki chopperda kendini 6saat tutarak rekor kırıyor. Buyurunuz 2yılın karşılığı.
 
2016 Sanji'nin yılı dendi la yıl bitiyor hala daha bir numarası yok ortada.Herhalde önümüzdeki 3 sayıda ölüp gidecek.Bu nasıl Sanji yılı Oda ?
 
Bu yıl sanji yılı deniliyor fakat luffy ve Brook içeriyor tayfaya miço olarak carrot ve pedro gelebilir 10.üye jinbei
 
Geçen hafta Sanji yılı meselesinden bahsettik zaten. Birinin yılı diye sağı solu kıracak diye bir kaide yok. Adam odaklı bi arc var elimizde. Geçmişini de ailesini de öğrendik. Oda'nun dediğini düzelteyim. 2016 Sanji'yle ilgili bir yıl olacak
 
Sanji baktı tabi 3 yıllık maceralarında kimse ölmüyor, nasıl olsa bir şey olmuyor koyver gitsin dedi. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık