Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 844 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunca yıldır birlikte arkadaşlık ettiği kişileri, babası yerine koyduğu adamın ölmemesi için göndermeye çalışıyor ve Luffy'nin sözleri yüzünden gözyaşlarını tutamıyor, bunu da zayıflık olarak değerlendiriyor bizim forumun ergenleri, acınası olan sizsiniz. :artiz:
 
Şu zoro ile sanjiyi karşılaştırmayı Bırakın arkadaşlar. Herkesin yapısı farklı zoro duygusuz gibi görünen sert biri, sanji ise duygularını her zaman belli eden bir kişi. Her olayda herkesin zoro gibi davranmasını beklemeyin. Oda da her karakterin kendi kişilik özelliğine göre davrandırıyor hepsi bu. Sanji sürekli ağlıyormuş, ağlasın arkadaşlar. Onun da tüm duygularını boşaltacağı arc olacak bu da normal birşey yani onun karakteri için. Luffy nin sonda söylemek istediği arkadaşlarına ihtiyacının olduğu bu yolda, korsanlar kralı olma yolunda. Bunu da en başından beri söylüyor zaten.
Manga tam çıkmadan kesin bir yorum yapılmaz. Ben nedense sanjinin kurtuluşunun choperda olduğunu düşünüyorum. Aynalarla anahtarın olduğu odaya gidecekler gibi
 
Luffy: Mutlaka geri gel, Sanji! Sen olmazsan, ben Korsan Kral olamam!!
Luffy seri sonu KK olacağına göre Sanji ölmeyecek diyebiliriz.
 
Bu haftadan beklediğim bölüm bu değildi :'(

Ama sevmediğimi söylersem yalan olur işler biraz uzayacak olsa da güzel olacak bu bölümler.
 
Duyguları olan her insan evladı ağlar gençler.Sanji bu ve ileriki birkaç bölümden sonra yaşadığı duygu patlamaları sonucu silkelenir ve saksıyı çalıştırmaya başlar şu an olduğu durumdan kurtulmak için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık