Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 840: Demir Maske

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    154
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve kitabına niye taktınız bu kadar? 1000 yıl ve daha öncesi olduğunu sayarsak bu kadar bilgi az bile sayılır. Belki aynı meyve 3-5 kere kullanıldı tarihte ve hakkında rivayetler oluştu.
 
Şimdi, bu gösterilen her şeyin arkasında olaylar olabilir. Yani evet aşırı nefretlik bir aile gibiler ama, Judge'nin böyle şeyler yapması mantıklı bir sebebe bağlanabilir. Yine de sevmem o aileyi ama, haydi neyse. :( Annesi öldü denip geçildi, bu olayın altından dram dolu bir şey çıkarsa Oda olayları döndürür. Vinsmoke teması İskandinavları andırıyor bu arada, her bölüm dikkatimi çekiyor neredeyse.

Sanji'm ya, ne çektirdiler sana. :( Son sayfa çok etkileyiciydi. Nasıl kaçtı bu çocuk oradan acaba. :/
 
Vergo'nun geçmişi nasıldı? O askerlerin Vergo'ya benzemesi sadece tesadüf mü? Germa 66 klonu olmadığını gösteren bir şey var mı?

Sanji ile dövüşünde Sanji'nin bacağının çatlaması belki de Germa 66 ordusuna göndermeydi? Ve Vergo normal insana benzemiyordu pek dayanıklılığı çok üst düzeydeydi.

Doflamingo bu. Eli Germa'ya da değmiş olabilir.
 
Zoro fanları gene kıskançlıklarını ortaya koymuşlar, bari şu konuları kirletmeyin. Yok Zoro olsa orayı yıkarmış, yok Zoro şöylemiş böylemiş... Düşük seviyeli mink Carrot'tan ayar yiyende Sanji'yi zaten, adam direk Niji'den omurgasına yıldırımlı tekme yiyor, ona rağmen bilinci yerinde.

Ayrıca Sanji kafatasını yamulttu Niji'nin, ama Yonji'ye kıyasla bu bukelemun kafatasını kendi başına düzeltmeyi biliyor, Sanji yine karşılık verecekken bu sefer Ichiji tarafından tehdit ediliyor ve karşılık veremeden Niji'den darbeleri yemek zorunda kalıyor.

Zaten şu Ichiji ile Niji'de bir terslik var, ben Yonji'nin de Reiju gibi düzeleceğini düşünüyorum. Bu ikisini aradan çıkaracaklardan biri Sanji, diğeri de kim olur kestirmek zor, baba Judge'yi de Luffy alır gibi gözüküyor.
 
Kardeşler arasındaki güç dengelerimi değiştiriyorum.

Şu sayfada mangaka anlatmak istediği durumu çizmiş sanırım:


Dikkat ederseniz mangaka kardeşleri 0'dan itibaren çizmeye başlamış. Buna göre 0 en güçlü, 1 daha sonraki, 2 daha sonraki şeklinde devam etmeli.. Ancak 0 dan sonra 2'yi çizmiş. Ortada 1 numara var. Aynı sayfaya ve sonraki sayfalara baktığımızda da İchi tüm kulvarlarda birinci ve yine ortada olarak çiziliyor.

Sanji'nin sürekli iki numarayla kavga etmesinin sebebi ise 2 numaranın fırlama olmasıyla beraber yine hiyerarşi aslında. Sanji'nin 3 numara olarak geçmesi gereken ilk kişi Niji, yani 2. Ve tesadüfe bakın ki Oda, Niji'yi Sanji'ye gıcık olan, kavgacı, küstah ve arsız bir velet olarak tasarlayıp hem hiyerarşiyi korumuş hem de kişisel husumetlerini ;)

Bu sebeple ablaya 0 denmesinin sebebi cinsiyetinin farklı olması sanırım. İchi en güçlüsü olarak fikrim değişti dikkatle baktıktan sonra.

Senin şu yorumların katılıyorum.. Flashback lerde 1 nuramanın her yarışta üstün oldugunu görebiliyoruz..





 
Sanji Mingo dan tek yiyordu. Şimdi bu arc sonu Mingo'dan güçlü mü olacak? :D Bölüm güzeldi. Duygusal içerikli.
 
Eğer Vinsmoke'lar ile olay tatlıya bağlanırsa Big Mom düşer. Germa'nın gücü indirilecek bir yonkou varken hafife alınamaz gibi. Zor bir ihtimal gibi gelse de Oda ikinci bir flashbackle tüm olayları birbirine bağlayabilir.
 
Gençler power rangers örneğini boşuna vermemiştik :)
Onlar arasında güç sıralaması vardı. Kırmızı çete lideriydi. En güçlüleri oydu. Ondan sonra mavi geliyordu. Sonra yeşil sonra sarı en son pembe yer alıyordu.
Şimdi bu mantıkla sanji yani sarı olan diğerlerinden azıcık ayrılmış en düşük olarak. Fakat şimdi gösterdiği gelişimle kendini kısıtlayan haliyle bile yeşil ve pembeden üstün.

Yani demem odur ki şimdilik güç sıralaması:
1.İchji
2.Niji
3.Kendini kısıtlayan Sanji
4.Reiji
5.Yonji
Diyorum. Arc sonunda Sanji Nijiyi ve İchjiyi geçer.
Birde ne kadar anti Zorocu olsamda Zoronun teketekte bu aileden(Baba dahil) alamayacağı kimse yok. Sezarın hakkı Sezara.
 
Yahu bu kadar güzel, bilgi dolu bir bölüm gelmişken neden hala işin içine Zoro sokuluyor, şu bundan tek yer tarzı muhabbetler konuşuluyor? Anlayamıyorum. :/ Güzel teori mesajları okumak istiyorum. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık