Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sir Crocodile hem koka hem meyve kullanamazsın. Smoka yumruk atarken elini normale dönüp koka oluyor. Law kılıcını kesme aşamasında koka yapmıyor. Ki zaten benim dediğimi dof onaylıyor. Hem koka hem lastik nasıl olur diyor. Koka sertleştirdiği için lastik özelliği gitmeli tabiki. Ama asıl nokta meyveyi kullananın da kokalı yerde meyveyi aktif edememesi. Önce meyveyi aktif edip sonra koka yapabilir ama. Luffy G3 yapıyor sonra koka kaplıyor mesela. Akainu lavdan yumruk yapıp koka kaplayabilir. Ama artık yakmaz. Ki zaten saçma olur. Magma ile yakmak varken ne diye koka yapsın.
Senin dediğin şeyler bazı meyveler için değişkenlik gösteriyor. Luffy hem haki hem meyve kullanıyor diyorsun. Ama Elmasa gelince sertliği azaltır diyorsun bu bence mantıksız.
Örnek olarak Dof'un ipe haki yüklemesi. Sence orada İp'in sertiği tamamen ortadan mı kalkıyor? Yani ipin sertliği 10 ise hakisi ise 20 diyelim.Üstünü haki kaplayınca 20 mi olmuş oluyor yoksa İpin sertliği ile birleşip 30 mu oluyor?
Bence birleşiyor. Bu Elmasta da geçerli bence. Sertliği niye azaltsın bu senin hakin sonuçta meyve saf dışı kalmıyor ki kalsa Luffy de kalırdı.

Magma kimr karşı haki kullanacak ki? Kullanmasında bir sebep mi var saldırı gücü olarak? Adam zaten sınır yakıcı güce sahip, yaparsa görünmez olarak defans için yapar.İşte bu yüzden diyorum bazı meyveler için değişkenlik gösteriyor diye. Ama Elmas ve Magma bir değil.
 
Ne fark ediyor? Mesele ipi sertlestirmesi. Arti katiyor ki yapiyor. Eline yapigi koka ile ile yaptığı bir değil. Ali kesilirken kokali ip kesilmez. Normal ipi bile kesemiyor Law bırak kokaliyi kesmeyi. Olay net.
O zaman neden örümcek ağında koka kullanmıyor. Yay mermisi saldirisinda koka kullanmak yerine bir kaç tane orumcek ağı kullandi. KKG saldirisinda yaptığı örümcek ağına yine koka uygulamadı. Madem artı katiyor neden kullanmadı?
Sardirirken koka kullandığı sicimler binlerceydi sabit tutmak için kullanmış oldugunu düşünüyorum. Darbeyi vurdugunda sağa sola dağılmasın diye :(
 
860 milyonluk adamın tek yiyeceği yoktu zaten.

Garip olan aradan 1 gün geçmiş ve Big Mom rahat. Hani Luffy devredışı kaldı sanırım ya da bir plan var.

Büyük ihtimal bir plan var. O 1 gün içinde çok şey gerçekleşti eminim bundan.
koca yonkou niye rahat olmasın, gelse tek başına hepsini süpürecek güçte zaten. :/

Ama evet o bir günde olmuş bir şeyler. Nami'nin işidir. Luffy'yi de alıp aynalardan neyim bir yol bulmuştur. Sanji'yi de aynalarla araklayabilirler bir yolunu bulup.
 
Püskevit meyvesinin zayıf yanları ıslatan ya da ufalayan şeyler olabilir. Luffy nasıl Crocodile yenmek için elini kanı ile sıvılaştırdıysa bunda da bir benzerini görebiliriz diye düşünüyorum.

Ayna dünyasının Whole Cake İsland'daki aynalara bağlı olması tayfanın çay partisine kestirme yol olarak Brulee'nin aynasını kullanarak gitmelerine olanak sağlayabilir.

Kapakta ıssız bir adada düğün var ve Shanks kilisenin önünde gazete okuyor. Acaba düğün Mihawk ve Perona'nın olabilir mi? :oleyo2: Issız bir ada akla ilk onları getiriyor ve Shanksta Mihawk'ın kankası sonuçta neden olmasın :fool:

Nijinin lakabı yıldırım mavisi hız olarak ön planda olabilir bu arkadaş , Ichiji ise parıldayan kırmızı bu da douriki ve haki olarak ön planda olabilir yani güç olarak.

Chopper Brulee'nin şeytan meyvesini avantaja çevirecek birşey buluyor ve Carrot'a Büyük kardeş Chopper olarak seslenmesini söylüyor. İlginç açıkcası. Acaba ayna dünyasının içindeki sesler Whole Cake İslanddaki aynalar arasında telapatik bir bağ oluşturuyor olabilir mi?

Galiba ayna meyvesinin zayıf noktasını çözdüm. Ayna dünyasının içine hapsedilmeleri Brulee'nin sonu olabilir aslında.
Ayna dünyasının içinde oluşabilecek yüksek frekanslı bir ses dalgası ayna dünyasının içindeki aynaları ve ayna dünyasına bağlı diğer aynaları da kırabilir. Bu şekilde Chopper ve Carrot dışarıya çıkabilir.

Asıl soru bu ses dalgasını nasıl çıkartacaklar? Acaba Chopper dev formuna geçip anıracak mı? diye düşünmüyor değilim.

Naminin '' Big Mom dan mı yoksa Cracker'den mi daha fazla korkuyosunuz sorusuna Homielerin cevabı Nami.
Neden Namiden korkuyorlar? Bu vivre card o kadar cafcaflı birşey mi yahu?
Acaba Nami o vivre cardı yutsa ne olur? Kalıcı olarak Big Mom'un aurasını elde edebilir mi?

Bakalım görücez :oops:
 
O zaman neden örümcek ağında koka kullanmıyor. Yay mermisi saldirisinda koka kullanmak yerine bir kaç tane orumcek ağı kullandi. KKG saldirisinda yaptığı örümcek ağına yine koka uygulamadı. Madem artı katiyor neden kullanmadı?
Sardirirken koka kullandığı sicimler binlerceydi sabit tutmak için kullanmış oldugunu düşünüyorum. Darbeyi vurdugunda sağa sola dağılmasın diye :(
Haki biten bir sey. Zaten savunmada sikca kullandi adam hakiyi. Her seyde kullanmasini bekleme.

Bir arada tutmak nedir yav. Kendin inandin mu su yazdigina? Adam siktirimilyon tane ipi kafes sekline sokan adam.

Net ornek gosteriyoruz o bile kabul edilmiyor :D
 
Son düzenleme:
Uyanış etrafta ki nesnenin meyve haline dönüşmesi.
Normal meyve yeteneği ise ondan farklı. Nesne dönüşümü var yukarıda.
Uyanışın ne olduğunu daha anlamadan bize gösterilmeden " ne farkediyor " yazman başta kayıp zaten.
Mantıklı bir tartışma değil.
He tamam. Sorry.

Oglum su an cok pisman oldum la cidden. Demek donusuyor ha? Neye donusuyor? Dof'un ipine olmasin? Hani uyanistaki ipler o kadar sert degildir belki demeye getirmissin de hicbir dayanagin yok. Dayanagi olmayip da mantiksiz demek de guzel kafa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık