Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk tek başına takılıyor, WB'nin aileden ordusu var. Arc içinde WB'nin aile arzusu üzerinde çokça duruldu. Adama gelen slash'ı oğlu durduruyor. Şimdi buradan Mihawk şu kadar güçlü demek mi daha mantıklı yoksa WB'nin ailesi olan bir adamın tanıtımı yapıldı demek mi:p

Ama biliyorsun artık son olaylardan sonra o aile farkı dahi kalmadı. Horororororo:D
Bence Mihawk Roger'ın reankarnesi.
Shanks Mihawk'ta Roger'ı gördü.Seni geçersem kaptanımı geçerim dedi.Kol gitti ortaklık bozuldu:hmm:
 

Yami

Gün gelecek herkes Mihawkın gücünü görecek. Vaaayyy diyeceksiniz Mihawk büyük adammış biz kıymetini bilemedik onun.
 
Gün gelecek herkes Mihawkın gücünü görecek. Vaaayyy diyeceksiniz Mihawk büyük adammış biz kıymetini bilemedik onun.
Bizim dediğimiz gibi Amiral / İmparator Korsan gücünde çıkmazsa siz ne yapacaksınız ? Bizim de mi sizin gibi tehdit ederek artık konularda tartışmamız gerekiyor...
 
WB ile Mihawk arasındaki fark ailedir.
Umarım şaka yapıyorsundur, yemişim aileyi, tayfayı, Beyazsakal çöpten tayfa ile de İmparator Korsan olurdu, Big Mom'da, Kaido'da, Teach'te, Shanks'ta...

Zaten döve döve tayfana alabileceğin güçlü adamlar var, Capone Bege, Apoo, hatta Jinbe bile Big Mom'a gücü için katılmış birisi...
 
Bu nereden çıktı?
''Bak gün gelecek Mihawk sizin dediğinizden daha çok güçlü çıkacak, siz ne yapacaksınız o zaman'' şunu söyleyen en az 15 tane Mihawk fanı arkadaşımız var bu konuda...

Ben de diyorum aksi olursa siz ne yapacaksınız ? Bunun sonu gelmez, gelecekten Nostradamus gibi bilgi vererek tartışacağımıza, elimizdeki verilere göre tartışalım, bana kalırsa gelecekte çok farklı şeyler olacak, ama tutupta bu konuda ''bak ilerde böyle olacak o zaman görürsünüz'' demiyorum...
 
Son düzenleme:

Mihawk

''Bak gün gelecek Mihawk çok güçlü çıkacak, siz ne yapacaksınız o zaman'' şunu söyleyen en az 15 tane Mihawk fanı arkadaşımız var bu konuda...

Ben de diyorum aksi olursa siz ne yapacaksınız ?
Buna tehdit mi deniyor? Mihaw toplu iğne ile öldürülse de bir şey yapmam, evreni ortadan ikiye bölebilse bile.
 
Buna tehdit mi deniyor?.
Ne deniyor ya ? ''İleride Mihawk aşırı güçlü çıkarsa ne diyeceksiniz?'' bunu sen ne olarak algılıyorsun...

Ben de öyleyse şöyle diyim ''Ey Mihawk fanları biz haklı çıktığımızda kaçacak delik arayacaksınız'' bu tarz laflarla mı konuda tartışmaya devam edelim yani ?
 
Mihawk hükümetin köpeği diye güçsüz görenler shanks ile kıyaslamak bile hata diyenler ( Ki bence shanksin bir tık altındadır) Garpı her türlü yonkou ile eleştirmekten çekinmiyorlar. İronik değil mi? Daha önce bu forum olsun başka forumlar olsun eski mesajları taradığımı söylemiştim. Ve size eskiden yapılan tartışmalarda millettin vardığı sonuçları yazayım.

-Chopper monster point vs Lucci diye bir anket görmüştüm yüzde 70 chopper alır denmiş.

-Zoro ve kuma dövüşünde luffy sağlam olsaydı yani zoro yerine luffy dövüşseydi kumanın hiç bir şansı yoktu denmiş. Sonuç ortada luffy pasifistayı bile alamadı.

-İmpel down arcta çoğu kişi Luffy'nin aceyi kurtaracağını düşünüyordu.

-Marinfordta denizciler ile bir şekilde anlaşma sağlanıp acenin kurtulacağı düşünülüyordu.

- Çoğu kişi amirallerin yonkoulardan güçlü olduğunu düşünüyordu. Beyazsakalın en güçlü olduğu ortaya çıkınca ise beyazsakal amirallerden güçlüdür. Ama dövüsurlerse beyazsakal Luffy'nin lucciyi yendiği zorlukta yener denildi. Sonra yarı ölü beyazsakal geldi akainuya neredeyse tek attı.

- Karasakal marinforda geldiğinde beyazsakal tarafından öldürüleceğini düşünenler çoğunluk değildi kabul ama az da değillerdi.

- Bir ara biri acenin Big momdan güçlü olduğunu iddia etmişti baya bir destekçi de toplamıştı.

- Fishman island da big momun bayrağı gözüktüğünde biri kıvrımları göstererek sanji ile bir alakası olabilir mi demişti. Ama kimse ciddiye almamıştı.

- Bu seferki bu forumdan dof vs Crocodile diye bir vs açılmış ve çoğu kişi dofun hakisi yok diye! oyunu Crocodile'a vermiş. Hakisi yok tabi marinfordta hiç kullanmadı ki. Belki tanıdık geliyordur size.

-Punk hazardta lawın yonkou hedefinin big mom olduğu ve dofun momun adami olduğu düşünülüyordu. Yalan yok bende böyle düşünmüştüm :)

- Dressrosa'da bellamy ve Bartolomeo nun tayfaya katılma mevzusu dönüp dolaşıyordu. Hatta biri Luffy'nin alt tayfası olur falan yazmıștı ama kimse ciddiye almamıştı.

-Tayfanın yeni ödülleri açıklanmadan önce başka bir forumda Zoronun ödülü 300 milyonu geçer dediğimde çok tepki görmüştüm. Hatta sırf bu yüzden o forumu bırakmıştım. Sonuç ortada usopp bile 200 oldu.

-Daha kaidou gözükmeden önce güçleri kulvarlara ayırın diye konular olurdu. Ve shanks ile garp hep ilk kulvarda / torbada olurken kaidou ikinci kulvarda olurdu. Şimdi ise bunu tartışmayalım bile.

- Zou da zunisha Jacke tek atacak yazmıştım. Ben hariç yazan iki kişi daha vardı sanırım. Ama kimse ciddiye bile almadı.

-Yine bu forumda biri ceaser tayfaya katılacak yazmıştı. Yine kimse ciddiye almamıştı. Şu an bir kesinlik yok ama bu konu ciddi ciddi tartışılıyor.

- Lucci cp0 in en güçsüz üyesi satılıyordu hatta bende öyle sanıyordum ama yanılmışız.

-Bir zamanlar mihawkın gücü tartışmalarında mihawkın hakisi yok deniliyordu neyseki o günler geride kaldı. Şimdi de mihawki amiralden hatta doftan güçsüz gören var. Neyse ya bir şey demiyorum mihawk Brooku alsın yeter.
 
Luffy'nin KK+ olacağı aşikar yani Roger/KK'liğide geçecek, o zaman Zoro'da KK seviyesi olacak mantıken:oleyo2: Sonuş itibari ile, Mihawk istese KK olurdu ama zahmetli iş, tayfa falan kurma ile uğraş Shanks gibi...:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık