Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Ben hala Big Mom'ın düşünülen kadar zalim olmadığını düşünüyorum. Oda çok daha belirgin bir şekilde bize Big Mom'ı anlatabilirdi. Mesela ömrünü vermek istemeyip kaçmaya çalışırken Big Mom'ın askerlerine yakalanıp zorla götürülen insanlar ve Luffy'nin buna aşırı derecede sinir olması, Big Mom'ın oğluna üzülmediğini belirtmesi. (Çünkü belirtmediği halde hala yaşıyor olma ihtimali göz ardı edilemez). Ve yahut Linlin'in Lola'nın pederi başından atması değilde öldürmesi. Bu örneklerden ben bile şimdi 3 tane sıraladım. Oda'dan neler çıkmaz. Ben Big Mom'ı ve diğer bossların zalimliklerini farklı görüyorum. Oda genelde bossların zalimliklerini başkaları üzerinden gösterir. Oyuncak olanlar yahut halkını doğrayan Riku buna en güzel örneklerden. Barizdir ayrıca. Ve başta bariz olmaz. Önce her şey yolunda gibidir. Ve bunun üzerine basılıdır. Caesar herkesi kurtarmış kişidir mesela. Doffy bu ülkeyi Rikuların şerrinden koruyan kahramandır. Önce bossa aşırı bağlıdırlar sonra gerçek günyüzüne çıkar. Burada anlatak istediğim bu arcın diğer arclardan böyle yönlerle ayrılıyor olması. Big Mom'ın boss olacağı bir arc gibi gelmiyor bana.

Judge Big Mom'dan daha boss imajı çiziyor mesela. Eğer sadece kişilik olarak ele alırsak. Sanji'ye neler çektirmiş. Kimisi güçlü olması için eziyet ediyor diyebilir. Ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Sen işe yaramazsın diyerek oğlunu güçlendiremezsin. Ben burada Sanji'nin annesinin masum taraf olduğunu düşünüyorum.

Buraya yazayım dedim. :/
 
Yav adam kavgaya girmiyor ki kardrsim adam her istediğini zaten yapiyor, yapamiyor diyebilir misin?
Luffyi kurtarmak istedi Mihawkin elinden aldi üstüne de lafi çakti. O zamana kadar Shanksdan özür dileyen karsisina Daz gelince kesen adam Croco gelince dalmaktan vazgeçti.

Ayni sekilde Ace'i kurtarmak istedi kurtardi denizcilerin erken bir zafer görmesini istemiyordu bunu yapti.

Jinbe ve Luffyi Akainunun elinden aldi. Saldirdi üstüne Jinbe ve Luffyi ucurdu ve kacirdi. Üstüne Akainu hic bir hareket gormedik. Yani adam her istediğini yapiyor adamin tarzi bu. Adam atarli lafi gediğine oturtuyor ve sonucunda hiç bir zarar görmeden cikiyor.

Aynen rüyanda Kid> Crocodile :)
Kendin söylüyorsun işte kaçak dövüşüyor adam ve vur kaç taktiği yapıyor. Ben de kendimden güçlü bir adama çaktırmadan yaklaşır vuruşu yaparım ve kaçarım. Böyle bir adam olacağıma Kid gibi erkek gibi çarpışırım, gerektiğinde yenilirim. Seride en iyi geri vites yapan 3 adamdan biri crocodile.

1. Croco
2. Mihawk
3. Teach
 
Enel'den güçlü ama meyvesi sayesinde. Enel meyvesine fazla güveniyordu tamamen doğal counteri geldi yenildi. Ama gayet güzel savaştı ve iki taraf ta meyvesiz olsaydı k.haki farkıyla Enel alırdı. Enel'in o zamanki yani denize inseydi ödülü 500 milyon yani Luffy'nin şu anki hali olucaktı.
Bu nasıl bir yanlış yorumlamadır. Birincisi Enel emin olun o meyve sayesinde öyle bir ödüle sahip olabilirdi o ara. Ki o ara öyle bir meyveye ve meyvesi sayesinde Mantrasını çok daha kapsamlı ve efektif kullanmasına rağmen Luffy'i yenemiyor. Meyvesi olmasa nasıl yenmesini bekliyorsunuz yahu? Neye göre 500m edecek meyvesi olmasa?

Enel ne sayesinde o kadar güçlü? Enel meyvesi sayesinde üstünlük koyarken Luffy ona karşı bunu kullandığında neden meyvesi oluyor?(lol) Enel genel olarak Luffy'den güçlüydü. Çünkü muazzam saldırıları vardı.(Meyvesi sayesinde)
 
Son düzenleme:
Croc Sanji'yi yenebilir mi acaba :hoo:
Tovbe de la. Oglum adam Mihowk'u durdurdu düşünebiliyor musun Mihowk'u. Sen de ezik Sanşi ile kiyasliyorsun :(

Mihawk 10 ise Croco kac diye sorsak 5 diyecek adamlar (doğal olarak) gelip Mihawk'i durdurdu ama ölmedi muhabbeti yapıyor. Mangakanin kurgusu geregi böyle olduğu açıkken, Jozu bunun laf kalabalığından ibaret biri olduğunu gosterecekken araya Dof'un girip kurtarması sonra da kafasini 'hakisiz' kesmesi gibi şeyler durumu acikliyorken hala daha "oğlum Mihowk'u durdurdu lan Croco coğğğ güjjlüüüü !!!" Diyorlar, gözlerim kanıyor :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık