Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 834: Hayalim

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bigmom o geçici p-up'ı Luffy'nin Kaido'yu yenmesi için mi verecek yani? I ıh sevmedim pek. :D
BM verecek demedim onun meyvesi sayesinde alacak. Nightmare luffy p up moria vermedi sonuçta.

Namiye pek güvenemiyorum :(
Kalifayı yendi kız nesine güvenemiyorsun:/ O dövüş olmasa da forumda vs konusu olarak açsan rokushiki kullanıcısı vs nami diye emin ol rokushiki oyları fazla gelirdi
 
BM inecek. Vinsmokeler müttefik olur. Hatta biraz uçuk ama marcolar bile gelebilir. Sanjiye bu eziyeti güçlensin diye cektiriyor babası. Işık gördüm sende falan der. Aile geleneği gibi bişey cikabilir. Ayrıca luffy 4 yonkou da inecek dedi zamanında. Inmeli zaten. Kaidonun inmesi için luffynin burdan güçlü çıkması lazım ki bu da ancak bu şekilde olur.
Bir de sanjiyi vinsmokelardan kurtarmak kolay ama ya BM'den kurtarmak? Karıyı gördük, tamam evlenme kızımla der mi bu karı? Sanji çekip gitti diyelim peşine düşmez mi sanjinin yada yakınlarının?
Tek yolu BMyi dovmek gibi görünüyor.
Kadına şiddete karşıyım ama herkes için hayırlısı bu
 
Birinji Sanji'yi dalacak ve Sanji karşılık vermesin diye yine elleriyle tehdit edilecek :( Sonra olaylar gelişir, kelepçeler çıkar vs ve Sanji Birinji'yi biraz hırpalar. Ardından arkın kırılma noktasında Sanji Birinji'yi etkileyecek, saygısını falan kazanacak derdim ama bu herifler çok pislik lan. Ağzını yüzünü kırsın şu heriflerin be!
 
Dof'u Kaido ile karşı karşıya getirip fişini çekme planı yatmıştı bari bu sefer olsun. Vinsmoke ailesinin işini BM korsanları bitirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık